Diş Hekimi Kurdak: “Ölüyorum Sandım”

GÜNDEM 05.10.2023 - 05:17, Güncelleme: 05.10.2023 - 05:17 1423+ kez okundu.
 

Diş Hekimi Kurdak: “Ölüyorum Sandım”

Adana’da Diş Hekimi Şemi Kurdak’a Hırsızlık Girişimi Sırasında Saldırı

Adana’da Diş Hekimi Şemi Kurdak’a Hırsızlık Girişimi Sırasında Saldırı Zanlı 48 Saat İçinde Yakalandı Adana Gazipaşa Bulvarı’nda özel muayenehanesinde çalışan Diş Hekimi Şemi Kurdak, hafta sonu işyerini kapatmak üzereyken hırsızlık yapmak isteyen bir kişi tarafından yüzüne yumruk atılarak darp edildi. Diş hekimi kanlar içinde kalırken, saldırgan motosikletle kaçtı. Polis ekipleri, güvenlik kameralarından tespit ettikleri zanlıyı 48 saat içinde yakalayarak gözaltına aldı. Diş Hekimi Kurdak: “Ölüyorum Sandım” Olayın ardından Yarbaşı Karakolu’na giderek şikayetçi olan Diş Hekimi Şemi Kurdak, saldırının nasıl gerçekleştiğini anlattı. Kurdak, kapısını çalan şahsın dişine dolgu yaptıracağını söyleyerek içeri girmeye çalıştığını, kendisinin randevulu çalıştığını ve işyerini kapattığını belirttiğini söyledi. Şahsın üstünde para olup olmadığını sorduğunu ve dışarı çıkmasını istediğinde suratına öyle bir yumruk attığını ifade eden Kurdak, “Ölüyorum sandım. Burnum patladı sandım. Her yer kan oldu. Karşı komşum kapısını açınca kaçtı.” dedi. Kurdak, hastaneye kaldırıldığını ve burnunda çatlak olduğunun tespit edildiğini de ekledi. Türk polisine teşekkür eden Kurdak, saldırganın yakalanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Güler: “Şiddet Yanlıları En Ağır Cezalara Çarptırılmalıdır” Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler de olayla ilgili bir açıklama yaptı. Güler, Türkiye’de yaklaşık 16 bin diş hekimi muayenehanesi olduğunu ve bunların tek hekim veya iki kişiyle çalıştığı özel sağlık kuruluşları olduğunu belirterek, “Maalesef kötü niyetli kişilere çok kolay hedef haline gelebiliyoruz.” dedi. Güler, bir süre önce İstanbul’da bir kadın meslektaşlarının darp edilerek hayatını kaybettiğini hatırlatarak, devletten önlem almasını istediklerini söyledi. Diş Hekimi Şemi Kurdak’a yapılan saldırıyı şiddetle kınadığını ifade eden Güler, “Biz yönetim kurulu olarak meslektaşımızın yanındayız. Hukuki haklarını sonuna kadar savunacağız. Kurum olarak olayın takipçisi olacağız. Şiddet nereden gelirse gelsin, kime gelirse gelsin tasvip edilemez. Şiddet yanlıları en ağır cezalara çarptırılmalıdır.” diye konuştu.
Adana’da Diş Hekimi Şemi Kurdak’a Hırsızlık Girişimi Sırasında Saldırı

Adana’da Diş Hekimi Şemi Kurdak’a Hırsızlık Girişimi Sırasında Saldırı

Zanlı 48 Saat İçinde Yakalandı

Adana Gazipaşa Bulvarı’nda özel muayenehanesinde çalışan Diş Hekimi Şemi Kurdak, hafta sonu işyerini kapatmak üzereyken hırsızlık yapmak isteyen bir kişi tarafından yüzüne yumruk atılarak darp edildi. Diş hekimi kanlar içinde kalırken, saldırgan motosikletle kaçtı. Polis ekipleri, güvenlik kameralarından tespit ettikleri zanlıyı 48 saat içinde yakalayarak gözaltına aldı.

Diş Hekimi Kurdak: “Ölüyorum Sandım”

Olayın ardından Yarbaşı Karakolu’na giderek şikayetçi olan Diş Hekimi Şemi Kurdak, saldırının nasıl gerçekleştiğini anlattı. Kurdak, kapısını çalan şahsın dişine dolgu yaptıracağını söyleyerek içeri girmeye çalıştığını, kendisinin randevulu çalıştığını ve işyerini kapattığını belirttiğini söyledi. Şahsın üstünde para olup olmadığını sorduğunu ve dışarı çıkmasını istediğinde suratına öyle bir yumruk attığını ifade eden Kurdak, “Ölüyorum sandım. Burnum patladı sandım. Her yer kan oldu. Karşı komşum kapısını açınca kaçtı.” dedi.

Kurdak, hastaneye kaldırıldığını ve burnunda çatlak olduğunun tespit edildiğini de ekledi. Türk polisine teşekkür eden Kurdak, saldırganın yakalanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Güler: “Şiddet Yanlıları En Ağır Cezalara Çarptırılmalıdır”

Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler de olayla ilgili bir açıklama yaptı. Güler, Türkiye’de yaklaşık 16 bin diş hekimi muayenehanesi olduğunu ve bunların tek hekim veya iki kişiyle çalıştığı özel sağlık kuruluşları olduğunu belirterek, “Maalesef kötü niyetli kişilere çok kolay hedef haline gelebiliyoruz.” dedi.

Güler, bir süre önce İstanbul’da bir kadın meslektaşlarının darp edilerek hayatını kaybettiğini hatırlatarak, devletten önlem almasını istediklerini söyledi. Diş Hekimi Şemi Kurdak’a yapılan saldırıyı şiddetle kınadığını ifade eden Güler, “Biz yönetim kurulu olarak meslektaşımızın yanındayız. Hukuki haklarını sonuna kadar savunacağız. Kurum olarak olayın takipçisi olacağız. Şiddet nereden gelirse gelsin, kime gelirse gelsin tasvip edilemez. Şiddet yanlıları en ağır cezalara çarptırılmalıdır.” diye konuştu.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.