Soner Çetin’den esnafa “geçmiş olsun” ziyareti

GÜNDEM 11.08.2023 - 10:09, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2394+ kez okundu.
 

Soner Çetin’den esnafa “geçmiş olsun” ziyareti

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangında 12 işyerinin yandığı Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Sitesini ziyaret ederek, yangında işyerleri zarar gören esnafa geçmiş olsun dileğinde bulundu. Yangından üzüntü duyduğunu belirten Başkan Soner Çetin, can kaybı olmamasının sevindirici olduğunu söyledi. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yangında 12 işyerinin tamamen zarar gördüğü Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Sitesini ziyaret ederek, esnafa geçmiş olsun dileğinde bulundu. Siteye gelen Başkan Soner Çetin ilk olarak Site Başkanı Kemal Deniz ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşerek son durum hakkında bilgi aldı. Başkan Soner Çetin ardından yangında zarar gören işyerlerini tek tek ziyaret ederek, işyeri sahipleri ve çalışanlara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Yangının çok üzücü olduğunu ve görüldüğü kadarıyla büyük maddi zarara yol açtığını belirten Başkan Soner Çetin, “Her şey yerine konur, kayıplar karşılanır. Neyse ki çok şükür can kaybı olmamış. Bir daha böyle bir olay yaşanmamasını diliyorum. Büyük geçmiş olsun. Bu süreçte biz de elimizden ne gelirse desteğe hazırız” dedi.


Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangında 12 işyerinin
yandığı Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Sitesini ziyaret ederek, yangında işyerleri zarar gören
esnafa geçmiş olsun dileğinde bulundu. Yangından üzüntü duyduğunu belirten Başkan Soner Çetin,
can kaybı olmamasının sevindirici olduğunu söyledi.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yangında 12 işyerinin tamamen zarar gördüğü Hurdacılar ve
Geri Dönüşümcüler Sitesini ziyaret ederek, esnafa geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Siteye gelen Başkan Soner Çetin ilk olarak Site Başkanı Kemal Deniz ve yönetim kurulu üyeleriyle
görüşerek son durum hakkında bilgi aldı. Başkan Soner Çetin ardından yangında zarar gören
işyerlerini tek tek ziyaret ederek, işyeri sahipleri ve çalışanlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Yangının çok üzücü olduğunu ve görüldüğü kadarıyla büyük maddi zarara yol açtığını belirten Başkan
Soner Çetin, “Her şey yerine konur, kayıplar karşılanır. Neyse ki çok şükür can kaybı olmamış. Bir daha
böyle bir olay yaşanmamasını diliyorum. Büyük geçmiş olsun. Bu süreçte biz de elimizden ne gelirse
desteğe hazırız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.