Bu Yaz Dondurma ve Tatlılar LAV Crema ile Sunulacak

TURİZM 20.06.2023 - 09:08, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1765+ kez okundu.
 

Bu Yaz Dondurma ve Tatlılar LAV Crema ile Sunulacak

  Küçük dokunuşlarla hayatın her anını güzelleştiren LAV, sıcak günlerin vazgeçilmezi dondurma sunumlarını Crema Dondurmalık-Tatlı Servisi ile tamamlıyor. Yalın ve şık tasarımıyla öne çıkan Crema, içimizi serinleten dondurmaların yanı sıra çeşit çeşit tatlı, reçel ve meyve sunumları için de kullanılabiliyor.    Ayaklı yapısı, modern çizgileri ve 165 cc ideal hacmiyle mutfakların olmazsa olmazı LAV Crema, hem günlük hem misafirleriniz için hazırladığınız sofraları zarafetle tamamlıyor. Yaratıcı sunumlar hazırlayabileceğiniz LAV Crema Dondurmalık-Tatlı Servisi’ne tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşabiliyor.    LAV – Crema 6'lı Dondurmalık-Tatlı Servisi: 179,50 TL

 

Küçük dokunuşlarla hayatın her anını güzelleştiren LAV, sıcak günlerin vazgeçilmezi dondurma sunumlarını Crema Dondurmalık-Tatlı Servisi ile tamamlıyor. Yalın ve şık tasarımıyla öne çıkan Crema, içimizi serinleten dondurmaların yanı sıra çeşit çeşit tatlı, reçel ve meyve sunumları için de kullanılabiliyor. 

 

Ayaklı yapısı, modern çizgileri ve 165 cc ideal hacmiyle mutfakların olmazsa olmazı LAV Crema, hem günlük hem misafirleriniz için hazırladığınız sofraları zarafetle tamamlıyor. Yaratıcı sunumlar hazırlayabileceğiniz LAV Crema Dondurmalık-Tatlı Servisi’ne tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşabiliyor. 

 

LAV – Crema 6'lı Dondurmalık-Tatlı Servisi: 179,50 TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.