Our Beat Lansman Partisi

DÜNYA 17.05.2023 - 22:44, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1682+ kez okundu.
 

Our Beat Lansman Partisi

Converse Türkiye’nin Converse All Star sanatçılarından Denzi ve Rinxlaya, beklenmedik bir müzik yaratmak için müzisyen Şevket Akıncı mentorluğunda bir araya gelerek yepyeni bir parça hazırladı. 5 Mayıs'ta piyasaya çıkan ve tüm dijital platformlarda yayınlanan bu şarkı, hard rock ve hip-hop gibi zıt müzik türlerini bir araya getiriyor. Frontal’ı kutlamak için düzenlenen lansman partisinde sahne alan Denzi ve Rinxlaya, ilk defa hazırladıkları özgün parçayı canlı performanslarıyla dinleyicilerle buluşturdu. Frankhan İstanbul’da gerçekleşen All Star sanatçıları ve özel davetlilerin katılımıyla gerçekleşen lansman partisinde davetliler eğlenceli vakit geçirdi.  Converse All Star Rinxlaya, müziğini elektronik unsurlar ve bozuk seslerle harmanlayan, deneysel bir hip-hop sanatçısıyken Converse All Star Denzi ise kendisini underground müzik kültürünün temsilcilerinden biri olarak gören bir pop – metal sanatçısı. Bu özel projede ise parçanın yapımcılığını ve mentorluğunu müzisyen Şevket Akıncı üstlendi. Beklenmedik müzik tarzlarını ve farklı ritimleri bir araya getiren Frontal, sanatçıların olumlu bakış açılarında aldıkları motivasyonla tamamen yeni bir şey yaratma isteklerini yansıtıyor. Yaratıcılığı ve kendini özgürce ifade edebilmeyi destekleyen bu program, Converse'in yeni nesil sanatçılara günden güne artan desteğinin ve geleceğin sınırlarını zorlayacak bir kültür yaratmaya kendini nasıl adadığının bir başka örneği niteliğinde.  

Converse Türkiye’nin Converse All Star sanatçılarından Denzi ve Rinxlaya, beklenmedik bir müzik yaratmak için müzisyen Şevket Akıncı mentorluğunda bir araya gelerek yepyeni bir parça hazırladı. 5 Mayıs'ta piyasaya çıkan ve tüm dijital platformlarda yayınlanan bu şarkı, hard rock ve hip-hop gibi zıt müzik türlerini bir araya getiriyor.

Frontal’ı kutlamak için düzenlenen lansman partisinde sahne alan Denzi ve Rinxlaya, ilk defa hazırladıkları özgün parçayı canlı performanslarıyla dinleyicilerle buluşturdu. Frankhan İstanbul’da gerçekleşen All Star sanatçıları ve özel davetlilerin katılımıyla gerçekleşen lansman partisinde davetliler eğlenceli vakit geçirdi. 

Converse All Star Rinxlaya, müziğini elektronik unsurlar ve bozuk seslerle harmanlayan, deneysel bir hip-hop sanatçısıyken Converse All Star Denzi ise kendisini underground müzik kültürünün temsilcilerinden biri olarak gören bir pop – metal sanatçısı. Bu özel projede ise parçanın yapımcılığını ve mentorluğunu müzisyen Şevket Akıncı üstlendi. Beklenmedik müzik tarzlarını ve farklı ritimleri bir araya getiren Frontal, sanatçıların olumlu bakış açılarında aldıkları motivasyonla tamamen yeni bir şey yaratma isteklerini yansıtıyor.

Yaratıcılığı ve kendini özgürce ifade edebilmeyi destekleyen bu program, Converse'in yeni nesil sanatçılara günden güne artan desteğinin ve geleceğin sınırlarını zorlayacak bir kültür yaratmaya kendini nasıl adadığının bir başka örneği niteliğinde.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.