ÜSKÜDAR BELEDİYESİ DEPREMZEDE VATANDAŞLARI AĞIRLADI

YAŞAM 08.04.2023 - 13:00, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2459+ kez okundu.
 

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ DEPREMZEDE VATANDAŞLARI AĞIRLADI

ÜSKÜDAR’DA YAKLAŞIK 300 DEPREMZEDE İFTARINI BOĞAZDA, VALİDE SULTAN GEMİSİ’NDE YAPTI

 Üsküdar Belediyesince düzenlenen Boğaz turunda, Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği illerden gelerek ilçede yaşamını sürdüren yaklaşık 300 depremzede birlikte oruç açtı. Valide Sultan Gemisi'nde, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında konuşan Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Şanlıer, ülkede 6 Şubat'ta yüzyılın en büyük felaketlerinden birinin yaşandığını söyledi.    Şanlıer, "13,5 milyon insanın, 11 şehrin bizzat etkilendiği bu büyük felaketi sizler tabii ki daha farklı yaşadınız. Ama emin olun ki 85 milyon vatandaşımızın kalbi ve duası her zaman sizinleydi. Biz de Üsküdar Belediyesi olarak deprem bölgesinde ve Üsküdar'da farklı çalışmalarla yanınızda olmaya gayret ettik." diye konuştu. Kardeş ilçe oldukları İskenderun'da aşevi ve konteyner kent kurduklarını anlatan Şanlıer, "Vatandaşlarımıza İskenderun'da 10 bin kişilik iftar ve sahur ikram ediyoruz. Ülke ve millet olarak el ele verdik. İnşallah bu zor günlerin üstesinden hep beraber geleceğiz." dedi.
ÜSKÜDAR’DA YAKLAŞIK 300 DEPREMZEDE İFTARINI BOĞAZDA, VALİDE SULTAN GEMİSİ’NDE YAPTI

 Üsküdar Belediyesince düzenlenen Boğaz turunda, Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği illerden gelerek ilçede yaşamını sürdüren yaklaşık 300 depremzede birlikte oruç açtı. Valide Sultan Gemisi'nde, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında konuşan Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Şanlıer, ülkede 6 Şubat'ta yüzyılın en büyük felaketlerinden birinin yaşandığını söyledi. 

 

Şanlıer, "13,5 milyon insanın, 11 şehrin bizzat etkilendiği bu büyük felaketi sizler tabii ki daha farklı yaşadınız. Ama emin olun ki 85 milyon vatandaşımızın kalbi ve duası her zaman sizinleydi. Biz de Üsküdar Belediyesi olarak deprem bölgesinde ve Üsküdar'da farklı çalışmalarla yanınızda olmaya gayret ettik." diye konuştu. Kardeş ilçe oldukları İskenderun'da aşevi ve konteyner kent kurduklarını anlatan Şanlıer, "Vatandaşlarımıza İskenderun'da 10 bin kişilik iftar ve sahur ikram ediyoruz. Ülke ve millet olarak el ele verdik. İnşallah bu zor günlerin üstesinden hep beraber geleceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.