GÜNDEMİN NABZI GAİN HABER’DE ATIYOR

GÜNDEM 04.03.2023 - 17:37, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2067+ kez okundu.
 

GÜNDEMİN NABZI GAİN HABER’DE ATIYOR

Türkiye gündemi belki de hiç olmadığı kadar yoğun. Deprem felaketinin hayatın her alanına yansıyan etkileri, seçim süreci, belirsizlik ortamı, ekonomik ve toplumsal gelişmeler farklı platformlarda tartışılıyor. GAİN, açıldığı ilk günden beri sürdürdüğü haber yayınlarıyla, bu yoğun gündemde de doğru bilgiye ulaşmak isteyenlere nefes aldırıyor. Deneyimli gazetecileri bir araya getiren GAİN Haber Masası; özlenen açık sözlü, özgür ve bağımsız medya anlayışını yaşatıyor.   Gün boyu canlı haber yayınları sürüyor Sabah 11.00’de Mirgün Cabas’ın, akşam 16.00’da ise Duygu Demirdağ’ın sunumuyla ekranlara gelen canlı haber yayınları, anı yakalayan dinamik akışlarıyla GAİN izleyicisini güncel tutuyor. Deprem gündemini yerinde takip eden Cabas ve Demirdağ, canlı yayınlarla gelişmeleri gün boyu aktarmayı sürdürüyor.    Uzmanların tarafsız, güvenilir yorumlarıyla: “Ya Sonra?” GAİN’de geçtiğimiz günlerde, sözünü özgür ve samimi şekilde söyleyen bir haber programı daha başladı. GAİN Haber direktörü Mirgün Cabas’ın sunumuyla ekranlara gelen ve canlı yayında gündemin en sıcak konularını uzman konuklarla tartışmaya açan “Ya Sonra?”, ilk bölümünde toplumsal ve psikolojik yönleriyle 6 Şubat depremini masaya yatırarak yayın hayatına başladı. Program her perşembe saat 20.00’de GAİN’de yayınlanıyor. 

Türkiye gündemi belki de hiç olmadığı kadar yoğun. Deprem felaketinin hayatın her alanına yansıyan etkileri, seçim süreci, belirsizlik ortamı, ekonomik ve toplumsal gelişmeler farklı platformlarda tartışılıyor. GAİN, açıldığı ilk günden beri sürdürdüğü haber yayınlarıyla, bu yoğun gündemde de doğru bilgiye ulaşmak isteyenlere nefes aldırıyor. Deneyimli gazetecileri bir araya getiren GAİN Haber Masası; özlenen açık sözlü, özgür ve bağımsız medya anlayışını yaşatıyor.

 

Gün boyu canlı haber yayınları sürüyor

Sabah 11.00’de Mirgün Cabas’ın, akşam 16.00’da ise Duygu Demirdağ’ın sunumuyla ekranlara gelen canlı haber yayınları, anı yakalayan dinamik akışlarıyla GAİN izleyicisini güncel tutuyor. Deprem gündemini yerinde takip eden Cabas ve Demirdağ, canlı yayınlarla gelişmeleri gün boyu aktarmayı sürdürüyor. 

 

Uzmanların tarafsız, güvenilir yorumlarıyla: “Ya Sonra?”

GAİN’de geçtiğimiz günlerde, sözünü özgür ve samimi şekilde söyleyen bir haber programı daha başladı. GAİN Haber direktörü Mirgün Cabas’ın sunumuyla ekranlara gelen ve canlı yayında gündemin en sıcak konularını uzman konuklarla tartışmaya açan “Ya Sonra?”, ilk bölümünde toplumsal ve psikolojik yönleriyle 6 Şubat depremini masaya yatırarak yayın hayatına başladı. Program her perşembe saat 20.00’de GAİN’de yayınlanıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.