Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i Kuruluş Osman'da

19.11.2022 - 00:43, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1152+ kez okundu.
 

Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i Kuruluş Osman'da

Çocuklar Duymasın dizisinde oynadığı Çaycı Hüseyin karakteriyle hafızalara yer edinen Alpaslan Özmol uzun zamandan beri ekranlardan uzak ve ölüm haberiyle gündeme geliyor.

Alpaslan Özmol sonunda ekranlara geri dönüyor. Alpaslan Özmol, Gürbüz Alp karakteriyle Kuruluş Osman dizisine katıldı. Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i Alpaslan Özmol 'öldü' haberleriyle anılıyor ve isyan ediyor. Ekranlardan uzak kalan ünlü isim Alpaslan Özmol reytingleri iyi olan bir diziyle anlaştı.   Televizyon tarihinin unutulmaz dizileri arasında yer alan Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i Alpaslan Özmol, ATV ekranlarına gelen ve sevilen dizi Kuruluş Osman ekibine dahil oldu.   Alpaslan Özmol, dizide Gürbüz Alp karakterini canlandıracak.   Alpaslan Özmol, özellikle Çocuklar Duymasın isimli dizide uzun yıllar boyunca canlandırdığı Çaycı Hüseyin karakteri ile tanınmıştır. "Çaylarrrrrrr" repliği ile hafızalara kazınmıştır.
Çocuklar Duymasın dizisinde oynadığı Çaycı Hüseyin karakteriyle hafızalara yer edinen Alpaslan Özmol uzun zamandan beri ekranlardan uzak ve ölüm haberiyle gündeme geliyor.

Alpaslan Özmol sonunda ekranlara geri dönüyor. Alpaslan Özmol, Gürbüz Alp karakteriyle Kuruluş Osman dizisine katıldı.

Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i Alpaslan Özmol 'öldü' haberleriyle anılıyor ve isyan ediyor. Ekranlardan uzak kalan ünlü isim Alpaslan Özmol reytingleri iyi olan bir diziyle anlaştı.

 

Televizyon tarihinin unutulmaz dizileri arasında yer alan Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i Alpaslan Özmol, ATV ekranlarına gelen ve sevilen dizi Kuruluş Osman ekibine dahil oldu.

 

Alpaslan Özmol, dizide Gürbüz Alp karakterini canlandıracak.

 

Alpaslan Özmol, özellikle Çocuklar Duymasın isimli dizide uzun yıllar boyunca canlandırdığı Çaycı Hüseyin karakteri ile tanınmıştır. "Çaylarrrrrrr" repliği ile hafızalara kazınmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.