Adana İl Jandarma Komutanlığı Okul Çevrelerinde Denetimler yaptı

30.09.2022 - 06:53, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1419+ kez okundu.
 

Adana İl Jandarma Komutanlığı Okul Çevrelerinde Denetimler yaptı

Adana İl Jandarma Komutanlığınca yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması ile birlikte Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevrelerinde Denetimler yapılmıştır. Yapılan denetimlerde; (15.298) Şahıs, (1.214) Umuma Açık Yer ve (797) Okul Servis Aracı ve Sürücüsü Kontrol Edilmiş, denetimler esnasında (46) Şahıs Yakalanmış (5) gram, Esrar Maddesi ile (3) adet Uyuşturucu Hap ele geçirilmiştir. Okul çağındaki çocuklarımızın huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir şekilde eğitimlerine devam etmelerini sağlamak maksadıyla okul çevrelerinde denetim faaliyetlerine aralıksız devam edilmektedir.

Adana İl Jandarma Komutanlığınca yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması ile birlikte Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevrelerinde Denetimler yapılmıştır.


Yapılan denetimlerde; (15.298) Şahıs, (1.214) Umuma Açık Yer ve (797) Okul Servis Aracı ve Sürücüsü Kontrol Edilmiş, denetimler esnasında (46) Şahıs Yakalanmış (5) gram, Esrar Maddesi ile (3) adet Uyuşturucu Hap ele geçirilmiştir.


Okul çağındaki çocuklarımızın huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir şekilde eğitimlerine devam etmelerini sağlamak maksadıyla okul çevrelerinde denetim faaliyetlerine aralıksız devam edilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.