ECO LOVE FEST BÜYÜK İLGİ İLE KARŞILANDI

TEKNOLOJİ 21.09.2022 - 12:51, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1591+ kez okundu.
 

ECO LOVE FEST BÜYÜK İLGİ İLE KARŞILANDI

Zorlu Center, Akıllı Hayat 2030 stratejisi doğrultusunda sürdürülebilirliği bir iş yapış biçimi haline getirerek sunduğu yeni nesil yaşam alanlarıyla misafirlerinin hayatını iyileştirmeye ve yeni deneyimler sunmaya devam ediyor.    Bu kapsamda Zorlu Center, geçen yıl ilkini düzenlediği ve üç ödüle layık görülen “Eco Love Fest”’in bu yıl ikincisini 14-18 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdi. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak hedefiyle proje ve çalışmalarını sürdüren Zorlu Center’ın düzenlediği “Eco Love Fest”te ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Dünyaya saygılı markaların yer aldığı açık havada alışveriş keyfini çıkaran ziyaretçiler, aynı zamanda ekolojik atölyeler, alanında uzman isimlerin konuşmacı olarak katıldığı sürdürülebilirlik söyleşileri, sürdürülebilir film gösterimleri, sanat ve doğa ilişkisinde ekolojik yaklaşıma örnek Tree mapping Digital Art Show, ekolojik atölyeler ve konserler dahil birçok etkinliğe katılma imkanı buldu.    Zorlu Gayrimenkul Pazarlama Müdürü Dr. Nur Ziyaoğlu Aytekin: Sürdürülebilirlik odaklı farkındalık yaratan projelerimizle sektöre rol model oluyoruz   Zorlu Gayrimenkul Pazarlama Müdürü Dr. Nur Ziyaoğlu Aytekin, Zorlu Center olarak grubumuzun Akıllı Hayat 2030 sürdürülebilirlik strateji çerçevesinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Hedefimiz; toplum yararını gözeten ve farkındalık yaratan projelerimizle ziyaretçilerimize farklı, keyifli ve sürdürülebilir değer yaratacak deneyimler sunmak ve yaşatmak. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Eco Love Fest’in de sürdürülebilirlik konusunda daha fazla farkındalık yarattığına inanıyorum. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da etkinliğimize ilgi yüksekti. Bu projeyi uzun yıllar devam ettirmeyi arzu ediyoruz. Bunun yanı sıra Zorlu Center olarak sürdürülebilirlik odaklı akıllı ve yenilikçi faaliyetlerimizle farkındalık yaratan etkinlik ve projelerimize devam edeceğiz” dedi.    Tree Mapping Show ile ziyaretçiler çok özel bir deneyim yaşadı   ‘Eco Love Fest’ kapsamında doğaya ve ağaçlara verilen önemin vurgulandığı Tree Mapping Show ile Zorlu Center misafirleri farklı bir deneyim yaşadı. Dijital olanaklar, sanılanın aksine, ormanın ruhunu duyabilmemize yardımcı olabilir mi? Görünmeyeni görünür kılabilir mi? Doğa ile yeni bir bağ kurmamıza aracı olabilir mi? sorularına cevap niteliğindeki Tree Mapping Digital Art Show - “Ağacın Nefesi” çalışması, Zenger sanatçılarından Ali Aşkın Elibol’un kreasyonu ile gerçekleşti. Çalışmada Berkay Daver yaratıcı kodlama ile Güneşin Aydemir metin yazarlığı ve sesi ile yer aldığı gösteride müzik ve görseller, metin komutları aracılığıyla görüntüler oluşturan yapay zeka ortamında İdil Acim tarafından üretildi.  Ayrıca Zorlu Center misafirleri, sound artist Selim Siyami Sümer ile birlikte bitkilerin biyoelektrik sinyallerinden üretilen nota ve ritm akışına filtreler uygulanarak gerçekleştirilecek ses tasarımlarına farklı bir deneyimle tanık oldu.

Zorlu Center, Akıllı Hayat 2030 stratejisi doğrultusunda sürdürülebilirliği bir iş yapış biçimi haline getirerek sunduğu yeni nesil yaşam alanlarıyla misafirlerinin hayatını iyileştirmeye ve yeni deneyimler sunmaya devam ediyor. 

 

Bu kapsamda Zorlu Center, geçen yıl ilkini düzenlediği ve üç ödüle layık görülen “Eco Love Fest”’in bu yıl ikincisini 14-18 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdi. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak hedefiyle proje ve çalışmalarını sürdüren Zorlu Center’ın düzenlediği “Eco Love Fest”te ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Dünyaya saygılı markaların yer aldığı açık havada alışveriş keyfini çıkaran ziyaretçiler, aynı zamanda ekolojik atölyeler, alanında uzman isimlerin konuşmacı olarak katıldığı sürdürülebilirlik söyleşileri, sürdürülebilir film gösterimleri, sanat ve doğa ilişkisinde ekolojik yaklaşıma örnek Tree mapping Digital Art Show, ekolojik atölyeler ve konserler dahil birçok etkinliğe katılma imkanı buldu. 

 

Zorlu Gayrimenkul Pazarlama Müdürü Dr. Nur Ziyaoğlu Aytekin: Sürdürülebilirlik odaklı farkındalık yaratan projelerimizle sektöre rol model oluyoruz

 

Zorlu Gayrimenkul Pazarlama Müdürü Dr. Nur Ziyaoğlu Aytekin, Zorlu Center olarak grubumuzun Akıllı Hayat 2030 sürdürülebilirlik strateji çerçevesinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Hedefimiz; toplum yararını gözeten ve farkındalık yaratan projelerimizle ziyaretçilerimize farklı, keyifli ve sürdürülebilir değer yaratacak deneyimler sunmak ve yaşatmak. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Eco Love Fest’in de sürdürülebilirlik konusunda daha fazla farkındalık yarattığına inanıyorum. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da etkinliğimize ilgi yüksekti. Bu projeyi uzun yıllar devam ettirmeyi arzu ediyoruz. Bunun yanı sıra Zorlu Center olarak sürdürülebilirlik odaklı akıllı ve yenilikçi faaliyetlerimizle farkındalık yaratan etkinlik ve projelerimize devam edeceğiz” dedi. 

 

Tree Mapping Show ile ziyaretçiler çok özel bir deneyim yaşadı  

‘Eco Love Fest’ kapsamında doğaya ve ağaçlara verilen önemin vurgulandığı Tree Mapping Show ile Zorlu Center misafirleri farklı bir deneyim yaşadı. Dijital olanaklar, sanılanın aksine, ormanın ruhunu duyabilmemize yardımcı olabilir mi? Görünmeyeni görünür kılabilir mi? Doğa ile yeni bir bağ kurmamıza aracı olabilir mi? sorularına cevap niteliğindeki Tree Mapping Digital Art Show - “Ağacın Nefesi” çalışması, Zenger sanatçılarından Ali Aşkın Elibol’un kreasyonu ile gerçekleşti. Çalışmada Berkay Daver yaratıcı kodlama ile Güneşin Aydemir metin yazarlığı ve sesi ile yer aldığı gösteride müzik ve görseller, metin komutları aracılığıyla görüntüler oluşturan yapay zeka ortamında İdil Acim tarafından üretildi. 

Ayrıca Zorlu Center misafirleri, sound artist Selim Siyami Sümer ile birlikte bitkilerin biyoelektrik sinyallerinden üretilen nota ve ritm akışına filtreler uygulanarak gerçekleştirilecek ses tasarımlarına farklı bir deneyimle tanık oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.