2023’ÜN İLK AJANDASI MİNERVA EMİNE GÜCEK ASTROLOJİ AKADEMİSİNDEN

YAŞAM 17.09.2022 - 12:19, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1249+ kez okundu.
 

2023’ÜN İLK AJANDASI MİNERVA EMİNE GÜCEK ASTROLOJİ AKADEMİSİNDEN

BÖLGENİN İLK ASTROLOJİ DERNEĞİ TANITILACAK   Minerva Emine Gücek Astroloji Akademisi, 18 Eylül Pazar günü saat 17.00’de 2023’ün ilk ajandasını düzenleyeceği kokteyl ile satışa çıkarıyor. Her güne özel göksel pozisyonlar ve öneriler, tutulma ve retro tarihlerini içeren 2023 Göksel Sihir Pusulasının tanıtılacağı kokteylde bölgede yine bir ilk olan, yeni kurulan Minerva Akdeniz Astroloji Derneğinin tanıtımı da yapılacak.    DAVETLİLERE ÇEKİLİŞLE YILLIK ÖNGÖRÜM ANALİZİ HEDİYE EDİLECEK Araştırmacı-Yazar, Eğitimci ve Astroloji Uzmanı Emine Gücek öncülüğünde kurulan ve kısa zamanda adını birçok platformda duyuran kişisel-kurumsal danışmanlık hizmetinin yanı sıra Astroloji, Ezoterizm ve Semboller, Astrotarot ve daha birçok alanda eğitim veren Minerva Emine Gücek Astroloji Akademisi,  etkinliğe katılanlar arasında yapılacak çekilişle 3 kişiye 2023 Göksel Sihir Pusulası ve 3 kişiye 2023 Yıllık Öngörüm Analizi hediye edecek.   2023 YILINDA BİZLERİ NELER BEKLİYOR? Kişisel ve kurumsal astrolojik danışmanlık yapan, Türkiye’nin farklı illerinde astroloji, mitoloji konulu seminerler ve eğitimler veren Astroloji Uzmanı Emine Gücek, 20 Eylül Salı saat 18.00’de ise “2023 yılında Türkiye, dünya ve bireysel olarak bizleri neler bekliyor?” konulu bir söyleşi düzenleyecek ve etkinliğe katılanlara doğum haritaları üzerinden mini bilgiler verilecek.    Etkinlik, Minerva Emine Gücek Astroloji Akademi binasında;  Cemalpaşa Mahallesi, Vali Yolu Caddesi, Menemencioğlu Apartmanı A Blok 17/2, 01120 Seyhan/Adana adresinde gerçekleşecek. Etkinliklerle alakalı 0507 637 87 36 nolu telefondan irtibata geçilebilecek.    AJANDA HAKKINDA 2023’te ilişkiler, aşk, evlilik, diyet, bakım, beslenme, seyahat başlıklarıyla birlikte önemli kararlarını alabilmek için uygun zamanları öğrenmek gerilimleri huzura, kareleri üçgenlere dönüştürmek ister misin? Öyleyse hoş geldin Kozmik Savaşçı! Göksel Sihir Pusulasında neler bulacaksın? 365 gün ve her güne özel ayrıntılı gezegen pozisyonlarını Yıl içerisindeki gezegen gerilemelerinin başlangıç ve bitiş tarihleri Yıl içerisinde gezegen geçişlerini Ay boşluk günleri, saatleri ve Ay’ın gün içerisindeki açılarını Güneş ve Ay tutulmaları gün saat ve dereceleri Gezegenlerin ve Ay’ın pozisyonuna özel günlük yorum ve önerileri Her güne özel bitki, ekim- dikim, saç kesimi, evlilik, diyet, spora başlama, beslenme,  iş başvurusu, eğitim gibi önemli konuların zamanlamasına dair günlük tavsiyeleri Yıl içerisindeki Ay evreleri

BÖLGENİN İLK ASTROLOJİ DERNEĞİ TANITILACAK

 

Minerva Emine Gücek Astroloji Akademisi, 18 Eylül Pazar günü saat 17.00’de 2023’ün ilk ajandasını düzenleyeceği kokteyl ile satışa çıkarıyor. Her güne özel göksel pozisyonlar ve öneriler, tutulma ve retro tarihlerini içeren 2023 Göksel Sihir Pusulasının tanıtılacağı kokteylde bölgede yine bir ilk olan, yeni kurulan Minerva Akdeniz Astroloji Derneğinin tanıtımı da yapılacak. 

 

DAVETLİLERE ÇEKİLİŞLE YILLIK ÖNGÖRÜM ANALİZİ HEDİYE EDİLECEK

Araştırmacı-Yazar, Eğitimci ve Astroloji Uzmanı Emine Gücek öncülüğünde kurulan ve kısa zamanda adını birçok platformda duyuran kişisel-kurumsal danışmanlık hizmetinin yanı sıra Astroloji, Ezoterizm ve Semboller, Astrotarot ve daha birçok alanda eğitim veren Minerva Emine Gücek Astroloji Akademisi,  etkinliğe katılanlar arasında yapılacak çekilişle 3 kişiye 2023 Göksel Sihir Pusulası ve 3 kişiye 2023 Yıllık Öngörüm Analizi hediye edecek.

 

2023 YILINDA BİZLERİ NELER BEKLİYOR?

Kişisel ve kurumsal astrolojik danışmanlık yapan, Türkiye’nin farklı illerinde astroloji, mitoloji konulu seminerler ve eğitimler veren Astroloji Uzmanı Emine Gücek, 20 Eylül Salı saat 18.00’de ise “2023 yılında Türkiye, dünya ve bireysel olarak bizleri neler bekliyor?” konulu bir söyleşi düzenleyecek ve etkinliğe katılanlara doğum haritaları üzerinden mini bilgiler verilecek. 

 

Etkinlik, Minerva Emine Gücek Astroloji Akademi binasında;  Cemalpaşa Mahallesi, Vali Yolu Caddesi, Menemencioğlu Apartmanı A Blok 17/2, 01120 Seyhan/Adana adresinde gerçekleşecek. Etkinliklerle alakalı 0507 637 87 36 nolu telefondan irtibata geçilebilecek. 

 

AJANDA HAKKINDA

2023’te ilişkiler, aşk, evlilik, diyet, bakım, beslenme, seyahat başlıklarıyla birlikte önemli kararlarını alabilmek için uygun zamanları öğrenmek gerilimleri huzura, kareleri üçgenlere dönüştürmek ister misin?

Öyleyse hoş geldin Kozmik Savaşçı!

Göksel Sihir Pusulasında neler bulacaksın?

365 gün ve her güne özel ayrıntılı gezegen pozisyonlarını

Yıl içerisindeki gezegen gerilemelerinin başlangıç ve bitiş tarihleri

Yıl içerisinde gezegen geçişlerini

Ay boşluk günleri, saatleri ve Ay’ın gün içerisindeki açılarını

Güneş ve Ay tutulmaları gün saat ve dereceleri

Gezegenlerin ve Ay’ın pozisyonuna özel günlük yorum ve önerileri

Her güne özel bitki, ekim- dikim, saç kesimi, evlilik, diyet, spora başlama, beslenme,  iş başvurusu, eğitim gibi önemli konuların zamanlamasına dair günlük tavsiyeleri

Yıl içerisindeki Ay evreleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.