Liverpool Ajax Şampiyonlar Ligi Maçı Hangi Kanalda?

13.09.2022 - 14:36, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2190+ kez okundu.
 

Liverpool Ajax Şampiyonlar Ligi Maçı Hangi Kanalda?

Şampiyonlar Ligi’ndeki maç şifresiz olarak yayınlanacak karşılaşmalarından biri de Liverpool Ajax maçı.

Liverpool gruptaki ilk maçında Napoli’ye 4-1 yenilerek şok bir skorla turnuvaya başlamıştı. Ajax Rangers’i 4-0’la rahat geçmişti. Şampiyonlar Ligi tutkunlarını ekran başına bir kez daha kilitleyecek ve mücadeleyi şifresiz olarak ekranlarda yerini alacak. Son dönemde üstün başarılı skorlar alan ve bol gollü karşılaşmalara imza atan Ajax, deplasmanda Liverpool’un konuğu olacak.   Ev sahibi Liverpool gruptaki ilk maçında Napoli’ye 4-1 kaybederek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Kendi evinde Ajax’ı yenmek isteyen İngiliz ekibinde Carvalho, Ramsay, Keita, Konate, Jones ve Henderson eksikler arasında yer alıyor.   İki takım arasında geçen sene oynana iki karşılaşmayı 1-0’lık skorlarla kazanan taraf Liverpool olmuştu.   LİVERPOOL AJAX ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI HANGİ KANALDA TV8,5 ekranlarından şifresiz olarak izlenebilecek Liverpool Ajax mücadelesi 13 Eylül 2022 Salı günü oynanacak. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak. Gruptaki diğer maç Napoli ile Ranger arasında oynanacak.
Şampiyonlar Ligi’ndeki maç şifresiz olarak yayınlanacak karşılaşmalarından biri de Liverpool Ajax maçı.

Liverpool gruptaki ilk maçında Napoli’ye 4-1 yenilerek şok bir skorla turnuvaya başlamıştı. Ajax Rangers’i 4-0’la rahat geçmişti.

Şampiyonlar Ligi tutkunlarını ekran başına bir kez daha kilitleyecek ve mücadeleyi şifresiz olarak ekranlarda yerini alacak. Son dönemde üstün başarılı skorlar alan ve bol gollü karşılaşmalara imza atan Ajax, deplasmanda Liverpool’un konuğu olacak.

 

Ev sahibi Liverpool gruptaki ilk maçında Napoli’ye 4-1 kaybederek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Kendi evinde Ajax’ı yenmek isteyen İngiliz ekibinde Carvalho, Ramsay, Keita, Konate, Jones ve Henderson eksikler arasında yer alıyor.

 

İki takım arasında geçen sene oynana iki karşılaşmayı 1-0’lık skorlarla kazanan taraf Liverpool olmuştu.

 

LİVERPOOL AJAX ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI HANGİ KANALDA

TV8,5 ekranlarından şifresiz olarak izlenebilecek Liverpool Ajax mücadelesi 13 Eylül 2022 Salı günü oynanacak. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak. Gruptaki diğer maç Napoli ile Ranger arasında oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.