Fenerbahçe Yaz Transfer Dönemini Hareketli Geçirdi

10.09.2022 - 12:11, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1634+ kez okundu.
 

Fenerbahçe Yaz Transfer Dönemini Hareketli Geçirdi

Fenerbahçe yaz transfer döneminde hareketli geçti. Kadrosuna önemli yıldızlar katarken özellikle Kim Min-Jae'nin ayrılığı büyük ses getirdi.

Yaz transfer döneminde hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe, Avrupa'da ve ligde sınavı devam ediyor. Fenerbahçe son olarak UEFA Avrupa Ligi gruplarının ilk hafta maçında Dinamo Kiev ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Batshuayi'nin golüyle mücadeleden 2-1'lik skorla galip ayrılarak ilk haftayı 3 puanla kapattı. Transferin son haftasında Fenerbahçe'nin üç önemli kozu Attila Szalai, Enner Valencia ve Miguel Crespo için ciddi tekliflerle kulübün kapısının çalındığı öğrenildi. İspanya, İngiltere ve İtalya'dan gelen tekliflerin toplamı 22 milyon Euro'yu buldu.   Gelen tekliflerden sonra Fenerbahçe teknik direktör Jorge Jesus ile bir toplantı gerçekleştirerek futbolcuların transferlerine onayının olup olmadığı soruldu.   Portekizli teknik direktör, "Üçü de bu takıma lazım. Benim için çok önemli futbolcular. Üçünün aynı anda ayrılması takımın kimyası için iyi olmaz. Ben hepsinin kalmasını isterim."   Jorge Jesus'un verdiği bu cevap sonrasında Fenerbahçe yönetimi Szalai, Crespo ve Valencia için gelen tekliflerin kabul edilmediğini teklif yapan kulüplere iletti.   Fenerbahçe yönetiminin Avrupa ve ligde gelecek başarılı sonuçlarından sonra özellikle Macar stoper Attila Szalai ve Portekizli orta saha Miguel Crespo için çok daha iyi tekliflerin gelebileceğini hesap ettiği söyleniyor.
Fenerbahçe yaz transfer döneminde hareketli geçti. Kadrosuna önemli yıldızlar katarken özellikle Kim Min-Jae'nin ayrılığı büyük ses getirdi.

Yaz transfer döneminde hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe, Avrupa'da ve ligde sınavı devam ediyor.

Fenerbahçe son olarak UEFA Avrupa Ligi gruplarının ilk hafta maçında Dinamo Kiev ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Batshuayi'nin golüyle mücadeleden 2-1'lik skorla galip ayrılarak ilk haftayı 3 puanla kapattı.

Transferin son haftasında Fenerbahçe'nin üç önemli kozu Attila Szalai, Enner Valencia ve Miguel Crespo için ciddi tekliflerle kulübün kapısının çalındığı öğrenildi. İspanya, İngiltere ve İtalya'dan gelen tekliflerin toplamı 22 milyon Euro'yu buldu.

 

Gelen tekliflerden sonra Fenerbahçe teknik direktör Jorge Jesus ile bir toplantı gerçekleştirerek futbolcuların transferlerine onayının olup olmadığı soruldu.

 

Portekizli teknik direktör, "Üçü de bu takıma lazım. Benim için çok önemli futbolcular. Üçünün aynı anda ayrılması takımın kimyası için iyi olmaz. Ben hepsinin kalmasını isterim."

 

Jorge Jesus'un verdiği bu cevap sonrasında Fenerbahçe yönetimi Szalai, Crespo ve Valencia için gelen tekliflerin kabul edilmediğini teklif yapan kulüplere iletti.

 

Fenerbahçe yönetiminin Avrupa ve ligde gelecek başarılı sonuçlarından sonra özellikle Macar stoper Attila Szalai ve Portekizli orta saha Miguel Crespo için çok daha iyi tekliflerin gelebileceğini hesap ettiği söyleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.