ATIL KİTAPLAR KISIRLAŞTIRMA ARACILIĞIYLA OKURLARIYLA BULUŞUYOR

GÜNDEM 06.09.2022 - 07:27, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1433+ kez okundu.
 

ATIL KİTAPLAR KISIRLAŞTIRMA ARACILIĞIYLA OKURLARIYLA BULUŞUYOR

Seyhan Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Kısırlaştırma Merkezi, hayvanseverlerin getirdiği sokak hayvanlarını kitap karşılığında kısırlaştırıp, toplanan kitapları Bilgi Evleri’nin kütüphanelerinde çocuklarla ve gençlerle buluşturuyor. Seyhan Belediyesi olarak bugüne dek 5 binden fazla sokak hayvanının kısırlaştırdıklarını aktaran Sağlık İşleri Müdürü Evren Sonyürek,  “Projemizle sokak hayvanlarının kısırlaştırılmasını teşvik ediyoruz hem de evlerde atıl olarak kalan, okunup bir kenara bırakılan kitapları toplayıp, ek kaynak olarak Bilgi Evlerimizde gençlerimizle, çocuklarımızla buluşturarak onları kitap okumaya teşvik ediyoruz” dedi. KİTAP KARŞILIĞINDA KISIRLAŞTIRMA Akif Kemal Akay başkanlığındaki Seyhan Belediyesi, sokak hayvanının üremesini kontrol altına almaya yönelik projelerine bir yenisini daha ekledi. Şehir içinde kedilerin de kısırlaştırılabildiği Türkiye’nin ilk ve tek kısırlaştırma merkezi olan Seyhan Belediyesi Sağlık Müdürlüğü Sokak Hayvanları Bakım ve Kısırlaştırma Merkezi, uygulanan proje kapsamında sokak hayvanlarının kısırlaştırılmasını bir kitap karşılığında yapıyor. TOPLANAN KİTAPLAR BİLGİ EVLERİNE GÖNDERİLİYOR Seyhan’da yaşadıkları bölgedeki sokak hayvanlarını kısırlaştırmak isteyen hayvanseverler, aldıkları randevu tarihinde getirdikleri sokak hayvanlarını Kısırlaştırma Merkezi’ne bırakıp, kısırlaştırma işlemi karşılığında kitap bağışlıyor. Profesyonel ekip ve uygun araç ve gereçlerle hijyenik koşullarda gerçekleştirilen operasyonun ardından kısırlaştırılan sokak hayvanları yeniden hayvanseverlere teslim ediliyor. Kısırlaştırma işlemi karşılığında toplanan kitaplar Bilgi Evleri’ne gönderilerek burada çocuklarla ve gençlerle buluşturuluyor.

Seyhan Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Kısırlaştırma Merkezi, hayvanseverlerin getirdiği sokak hayvanlarını kitap karşılığında kısırlaştırıp, toplanan kitapları Bilgi Evleri’nin kütüphanelerinde çocuklarla ve gençlerle buluşturuyor. Seyhan Belediyesi olarak bugüne dek 5 binden fazla sokak hayvanının kısırlaştırdıklarını aktaran Sağlık İşleri Müdürü Evren Sonyürek,  “Projemizle sokak hayvanlarının kısırlaştırılmasını teşvik ediyoruz hem de evlerde atıl olarak kalan, okunup bir kenara bırakılan kitapları toplayıp, ek kaynak olarak Bilgi Evlerimizde gençlerimizle, çocuklarımızla buluşturarak onları kitap okumaya teşvik ediyoruz” dedi.

KİTAP KARŞILIĞINDA KISIRLAŞTIRMA

Akif Kemal Akay başkanlığındaki Seyhan Belediyesi, sokak hayvanının üremesini kontrol altına almaya yönelik projelerine bir yenisini daha ekledi. Şehir içinde kedilerin de kısırlaştırılabildiği Türkiye’nin ilk ve tek kısırlaştırma merkezi olan Seyhan Belediyesi Sağlık Müdürlüğü Sokak Hayvanları Bakım ve Kısırlaştırma Merkezi, uygulanan proje kapsamında sokak hayvanlarının kısırlaştırılmasını bir kitap karşılığında yapıyor.

TOPLANAN KİTAPLAR BİLGİ EVLERİNE GÖNDERİLİYOR

Seyhan’da yaşadıkları bölgedeki sokak hayvanlarını kısırlaştırmak isteyen hayvanseverler, aldıkları randevu tarihinde getirdikleri sokak hayvanlarını Kısırlaştırma Merkezi’ne bırakıp, kısırlaştırma işlemi karşılığında kitap bağışlıyor.

Profesyonel ekip ve uygun araç ve gereçlerle hijyenik koşullarda gerçekleştirilen operasyonun ardından kısırlaştırılan sokak hayvanları yeniden hayvanseverlere teslim ediliyor. Kısırlaştırma işlemi karşılığında toplanan kitaplar Bilgi Evleri’ne gönderilerek burada çocuklarla ve gençlerle buluşturuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.