Okullarda DeFacto Rüzgârı Esecek

EĞİTİM 30.08.2022 - 07:10, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2436+ kez okundu.
 

Okullarda DeFacto Rüzgârı Esecek

Global moda markası DeFacto, “Okula Dönüş” koleksiyonu ile trendleri takip eden, tarzıyla fark yaratmayı seven ve özgür duruşları ile dikkat çeken tüm öğrencilerin okul stillerine cool ve eğlenceli bir dokunuş yapacak.   Tarzıyla dikkat çekmek isteyen çocuk ve gençler için geniş bir ürün yelpazesi sunan DeFacto, her bütçeye ve her stile uygun modelleriyle okul sezonunu açıyor.  Kendi stilini kendi yaratan tüm çocuk ve gençler, okul dönemi için gardıroplarını DeFacto ile hazırlıyor. Klasik parçaların yanı sıra sezonun tüm trendlerini yansıtan tasarımların da yer aldığı koleksiyonda bomber ceketler, oduncu gömlekler, triko kazaklar, sweatshirt ve jogger pantolon takımları ve trençkotlar ön plana çıkıyor. Sezonun trendlerini yakalayan okul alışverişi için www.defacto.com online alışveriş sitesini ve DeFacto mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.  

Global moda markası DeFacto, “Okula Dönüş” koleksiyonu ile trendleri takip eden, tarzıyla fark yaratmayı seven ve özgür duruşları ile dikkat çeken tüm öğrencilerin okul stillerine cool ve eğlenceli bir dokunuş yapacak.

 

Tarzıyla dikkat çekmek isteyen çocuk ve gençler için geniş bir ürün yelpazesi sunan DeFacto, her bütçeye ve her stile uygun modelleriyle okul sezonunu açıyor.  Kendi stilini kendi yaratan tüm çocuk ve gençler, okul dönemi için gardıroplarını DeFacto ile hazırlıyor. Klasik parçaların yanı sıra sezonun tüm trendlerini yansıtan tasarımların da yer aldığı koleksiyonda bomber ceketler, oduncu gömlekler, triko kazaklar, sweatshirt ve jogger pantolon takımları ve trençkotlar ön plana çıkıyor.

Sezonun trendlerini yakalayan okul alışverişi için www.defacto.com online alışveriş sitesini ve DeFacto mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.