GÖKTÜRK BOYVADAOĞLU 30 AĞUSTOS MESAJI YAYINLADI

GÜNDEM 30.08.2022 - 06:40, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2443+ kez okundu.
 

GÖKTÜRK BOYVADAOĞLU 30 AĞUSTOS MESAJI YAYINLADI

Başkan boyvadaoğlu mesajında “30 Ağustos Zaferi; yok edilmek istenen bir milletin küllerinden yeniden doğuşunun en önemli göstergesidir.” dedi.

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. yılı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Mesajında 30 Ağustos Zaferinin tarihi önemine değinen Boyvadaoğlu, kazanılan zaferin ruhunun hiçbir zaman kaybolmadığını vurguladı. 30 Ağustos sadece Zafer Bayramı, sadece Başkomutanlık Meydan Muharebesinden ibaret değildir. 26 Ağustos’ta başlayan Büyük Taarruz’un 30 Ağustos’ta Kocatepe’de şahlandığı ve 9 Eylül’de güzel İzmir’in kurtuluşu ile taçlandığı topyekûn bir mücadelenin adıdır.Bu zaferle, Türk milletinin varlığına kast edenlere karşı, son vatanımızın ne pahasına olursa olsun teslim edilmeyeceği dosta düşmana karşı tescillenmiştir. Bu duygu ve düşünceler ile  başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, tüm kahraman askerlerimizi, cefakâr ve gözü pek Anadolu halkını,sevgi, saygı ve minnetle anıyorum.Ulusumuzun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni aynı azim ve kararlılıkla, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş uygarlık hedefine taşıma yolunda kararlılıkla ilerlediğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. yılı kutlu olsun.  
Başkan boyvadaoğlu mesajında “30 Ağustos Zaferi; yok edilmek istenen bir milletin küllerinden yeniden doğuşunun en önemli göstergesidir.” dedi.

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. yılı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Mesajında 30 Ağustos Zaferinin tarihi önemine değinen Boyvadaoğlu, kazanılan zaferin ruhunun hiçbir zaman kaybolmadığını vurguladı.

30 Ağustos sadece Zafer Bayramı, sadece Başkomutanlık Meydan Muharebesinden ibaret değildir. 26 Ağustos’ta başlayan Büyük Taarruz’un 30 Ağustos’ta Kocatepe’de şahlandığı ve 9 Eylül’de güzel İzmir’in kurtuluşu ile taçlandığı topyekûn bir mücadelenin adıdır.Bu zaferle, Türk milletinin varlığına kast edenlere karşı, son vatanımızın ne pahasına olursa olsun teslim edilmeyeceği dosta düşmana karşı tescillenmiştir.

Bu duygu ve düşünceler ile  başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, tüm kahraman askerlerimizi, cefakâr ve gözü pek Anadolu halkını,sevgi, saygı ve minnetle anıyorum.Ulusumuzun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni aynı azim ve kararlılıkla, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş uygarlık hedefine taşıma yolunda kararlılıkla ilerlediğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. yılı kutlu olsun.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.