Beşiktaş, İngiliz Yıldızı Dele Alli'yi 1 Yıllığına Kiraladı

24.08.2022 - 17:48, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1562+ kez okundu.
 

Beşiktaş, İngiliz Yıldızı Dele Alli'yi 1 Yıllığına Kiraladı

Beşiktaş, Premier Lig ekibi Everton'ın İngiliz yıldız futbolcu Dele Alli'yi 1 yıllığına kiraladı.

Transferde atağa kalkan Beşiktaş, dünyaca ünlü yıldız futbolcuyu kadrosuna dahil etti. Everton'da forma giyen Dele Alli'yi 1 yıllığına kiraladı.   Beşiktaş bu transfer için kiralama bedeli ödemeyecek. İngiliz yıldızın Ocak ayına kadar satın alma opsiyonu 6 milyon euro. Opsiyon yıl sonu kullanıldığı zaman bu rakam 8 milyon euroya çıkacak.   Dele Alli, Everton’un dün Nottingham Forest ile 1-1 berabere kaldığı maçta yedek soyunurken forma şansı yoktu.   KARİYERİNDE YENİ BİR SAYFA AÇMAK İSTİYOR İngiliz yıldız futbolcu Beşiktaşlı yöneticilerle yaptığı görüşmede kariyerinde yeni bir sayfa açmak için Beşiktaş’a gelmek istediğini söyledi. Bazı teklifler almasına rağmen bir süre için İngiltere’den ayrılmak istediğini başarılı futbolcunun, “İngiltere’den ayrılmaya karar verdim.   Çünkü düzenli olarak futbol oynamak, eski günlerime geri dönmek ve tekrardan doğmak istiyorum. Beşiktaş’a üst seviyede katkı yapabileceğimi düşünüyorum. Bana çok iyi geleceğine inanıyorum.”
Beşiktaş, Premier Lig ekibi Everton'ın İngiliz yıldız futbolcu Dele Alli'yi 1 yıllığına kiraladı.

Transferde atağa kalkan Beşiktaş, dünyaca ünlü yıldız futbolcuyu kadrosuna dahil etti. Everton'da forma giyen Dele Alli'yi 1 yıllığına kiraladı.

 

Beşiktaş bu transfer için kiralama bedeli ödemeyecek. İngiliz yıldızın Ocak ayına kadar satın alma opsiyonu 6 milyon euro. Opsiyon yıl sonu kullanıldığı zaman bu rakam 8 milyon euroya çıkacak.

 

Dele Alli, Everton’un dün Nottingham Forest ile 1-1 berabere kaldığı maçta yedek soyunurken forma şansı yoktu.

 

KARİYERİNDE YENİ BİR SAYFA AÇMAK İSTİYOR

İngiliz yıldız futbolcu Beşiktaşlı yöneticilerle yaptığı görüşmede kariyerinde yeni bir sayfa açmak için Beşiktaş’a gelmek istediğini söyledi. Bazı teklifler almasına rağmen bir süre için İngiltere’den ayrılmak istediğini başarılı futbolcunun, “İngiltere’den ayrılmaya karar verdim.

 

Çünkü düzenli olarak futbol oynamak, eski günlerime geri dönmek ve tekrardan doğmak istiyorum. Beşiktaş’a üst seviyede katkı yapabileceğimi düşünüyorum. Bana çok iyi geleceğine inanıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.