ABD Başkanı Joe Biden'ın Asistanı Beyaz Saray'dan Ayrılacak

24.08.2022 - 16:16, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2511+ kez okundu.
 

ABD Başkanı Joe Biden'ın Asistanı Beyaz Saray'dan Ayrılacak

Amerikan Başkanı Joe Biden'ın kişisel yardımcısı Stephen Goepfert, Ulaştırma Bakanlığı'ndaki işi için hafta sonu Beyaz Saray'dan ayrılacak.

2020 yılında başkanlık kampanyasının ilk günlerinden beri Joe Biden'la çalışan Stephen Goepfert, genelde fotoğraflarda başkanın yanında görüntüleniyor. Joe Biden yaptığı önemli açıklamada, "Kampanya döneminden Beyaz Saray'a kadar Stephen Goepfert hep yanımdaydı."   Büyük, küçük ve olağanüstü anlarda, herkesin güvendiği ve her zaman sorumluluklarını yerine getiren güvenilir ve sadık bir sırdaş oldu. Jill ve ben Stephen Goepfert'ı özleyeceğiz fakat kariyeri kamu hizmetinde devam ederken Joe Biden-Harris yönetimindeki yeni rolünde Amerikan halkına hizmet etmeyi sürdüreceği için gurur duyuyoruz.   YERİNE GELECEK İSİM BELLİ OLDU Stephen Goepfert'in yerini Beyaz Saray Resepsiyonisti Jacob Spreyer alacak. Amerikan başkanının kişisel asistanı, başkanlık kürsüsünde konuşmaları planlamak ve ilgili notları vermek için neredeyse her zaman başkanın yanında bulunur. Başkanlık asistanı, yurtdışındaki ve yurtiçindeki tüm gezilerde başkana eşlik eder.   Beyaz Saray Özel Kalem Müdürü Ron Klain, "Yıllar boyunca birçok başkanlık asistanıyla çalıştım ve tanıştım, Stephen Goepfert en iyisiydi." Bu zor ve meşakkatli bir iş ve hiç kimse onun sahip olduğu yetkinlik, nezaket ve sıcaklıkla bunu yapmadı.   Kovid-19 salgın esnasında Stephen Goepfert, Zoom görüşmeleri ve röportajları ayarlamak için çoğu gün fiziksel olarak Joe Biden'ın yanında olan tek yardımcıydı.   Joe Biden'ın yardımcısı ve danışmanı Steve Richetti, "Başkanın mahremiyetinin ve kamu görevlerinin bulunduğu yerin tam sınırındasınız, doğru dokunuşa ve doğru becerilere sahip olmalısınız."   Stephen Goepfert, Başkan'ın gün boyunca yaptığı her şeyi yönlendirmesine yardımcı olma kabiliyetine ve gerekli hevese sahip. Bu da kritik bir rol. Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre, "Her kesimin temsil edilmesi mühim ve bu Joe Biden için çok önemli."
Amerikan Başkanı Joe Biden'ın kişisel yardımcısı Stephen Goepfert, Ulaştırma Bakanlığı'ndaki işi için hafta sonu Beyaz Saray'dan ayrılacak.

2020 yılında başkanlık kampanyasının ilk günlerinden beri Joe Biden'la çalışan Stephen Goepfert, genelde fotoğraflarda başkanın yanında görüntüleniyor. Joe Biden yaptığı önemli açıklamada, "Kampanya döneminden Beyaz Saray'a kadar Stephen Goepfert hep yanımdaydı."

 

Büyük, küçük ve olağanüstü anlarda, herkesin güvendiği ve her zaman sorumluluklarını yerine getiren güvenilir ve sadık bir sırdaş oldu. Jill ve ben Stephen Goepfert'ı özleyeceğiz fakat kariyeri kamu hizmetinde devam ederken Joe Biden-Harris yönetimindeki yeni rolünde Amerikan halkına hizmet etmeyi sürdüreceği için gurur duyuyoruz.

 

YERİNE GELECEK İSİM BELLİ OLDU

Stephen Goepfert'in yerini Beyaz Saray Resepsiyonisti Jacob Spreyer alacak. Amerikan başkanının kişisel asistanı, başkanlık kürsüsünde konuşmaları planlamak ve ilgili notları vermek için neredeyse her zaman başkanın yanında bulunur. Başkanlık asistanı, yurtdışındaki ve yurtiçindeki tüm gezilerde başkana eşlik eder.

 

Beyaz Saray Özel Kalem Müdürü Ron Klain, "Yıllar boyunca birçok başkanlık asistanıyla çalıştım ve tanıştım, Stephen Goepfert en iyisiydi." Bu zor ve meşakkatli bir iş ve hiç kimse onun sahip olduğu yetkinlik, nezaket ve sıcaklıkla bunu yapmadı.

 

Kovid-19 salgın esnasında Stephen Goepfert, Zoom görüşmeleri ve röportajları ayarlamak için çoğu gün fiziksel olarak Joe Biden'ın yanında olan tek yardımcıydı.

 

Joe Biden'ın yardımcısı ve danışmanı Steve Richetti, "Başkanın mahremiyetinin ve kamu görevlerinin bulunduğu yerin tam sınırındasınız, doğru dokunuşa ve doğru becerilere sahip olmalısınız."

 

Stephen Goepfert, Başkan'ın gün boyunca yaptığı her şeyi yönlendirmesine yardımcı olma kabiliyetine ve gerekli hevese sahip. Bu da kritik bir rol. Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre, "Her kesimin temsil edilmesi mühim ve bu Joe Biden için çok önemli."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.