Adana Barosu üyesi avukatlar basın açıklaması ve oturma eylemi düzenledi.

GÜNDEM 24.08.2022 - 07:12, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2585+ kez okundu.
 

Adana Barosu üyesi avukatlar basın açıklaması ve oturma eylemi düzenledi.

Av. SEMİH GÖKAYAZ; “ÜCRETLER DERHAL AVUKATLIK MESLEĞİNİN ONURUNA YAKIŞIR BİR SEVİYEYE GETİRİLMELİDİR”

Adana Barosu üyesi avukatlar, Yeni Adana Adliyesi önünde toplanarak artan hayat pahalılığı karşısında eriyen AAÜT ve CMK ücretlerinin Avukatlık mesleğinin onuruna ve ülkemiz ekonomik koşullarına uygun bir düzeye getirilmesi için basın açıklaması ve oturma eylemi düzenledi. Avukatlar eyleme ‘Emeğimizin hakkını savunuyoruz’ pankartı ve dövizlerle katıldı. Basın açıklamasının ardından oturma eylemi gerçekleştirildi. Açıklamaya, Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreter Av. İlker Mengü, Sayman Av. V. Mert Kuşdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Neval Yurtdaş, Av. Nevzat Elçi, Av. Gül Yalçın, Av. Erkan Çetin, önceki Baro Başkanı Av. Mengücek Gazi Çıtırık, TMMOB İl Sekreteri Ahmet Uncu, CHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Av. Oya Tekin, İnsan Hakları Derneği Adana Şube Başkanı Av. Yakup Ataş, avukatlar katıldı. Basın açıklamasını Av. Semih Gökayaz okudu. Halihazırdaki ücretlerin ülke gerçekleriyle bağdaşmadığını, CMK ücret tarifesinin ise angarya seviyesinde kaldığına dikkat çeken Av. Gökayaz, açıklamasında, Adalet Bakanlığı’nda özellikle CMK ücretlerinde artış yapılması konusunda bir direnç olduğunu söyledi  
Av. SEMİH GÖKAYAZ; “ÜCRETLER DERHAL AVUKATLIK MESLEĞİNİN ONURUNA YAKIŞIR BİR SEVİYEYE GETİRİLMELİDİR”

Adana Barosu üyesi avukatlar, Yeni Adana Adliyesi önünde toplanarak artan hayat pahalılığı karşısında eriyen AAÜT ve CMK ücretlerinin Avukatlık mesleğinin onuruna ve ülkemiz ekonomik koşullarına uygun bir düzeye getirilmesi için basın açıklaması ve oturma eylemi düzenledi.

Avukatlar eyleme ‘Emeğimizin hakkını savunuyoruz’ pankartı ve dövizlerle katıldı. Basın açıklamasının ardından oturma eylemi gerçekleştirildi.

Açıklamaya, Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreter Av. İlker Mengü, Sayman Av. V. Mert Kuşdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Neval Yurtdaş, Av. Nevzat Elçi, Av. Gül Yalçın, Av. Erkan Çetin, önceki Baro Başkanı Av. Mengücek Gazi Çıtırık, TMMOB İl Sekreteri Ahmet Uncu, CHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Av. Oya Tekin, İnsan Hakları Derneği Adana Şube Başkanı Av. Yakup Ataş, avukatlar katıldı. Basın açıklamasını Av. Semih Gökayaz okudu. Halihazırdaki ücretlerin ülke gerçekleriyle bağdaşmadığını, CMK ücret tarifesinin ise angarya seviyesinde kaldığına dikkat çeken Av. Gökayaz, açıklamasında, Adalet Bakanlığı’nda özellikle CMK ücretlerinde artış yapılması konusunda bir direnç olduğunu söyledi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.