250 Gramlık Halk Ekmek Fiyatı 3 Lira Oldu

08.08.2022 - 17:07, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2076+ kez okundu.
 

250 Gramlık Halk Ekmek Fiyatı 3 Lira Oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Halk Ekmek’in Yönetim Kurulu Başkanvekili Özgen Nama, 250 gramlık halk ekmek fiyatı bugünden itibaren 3 lira olduğunu duyurdu.

İstanbul'da halk ekmek fiyatına zam geldi. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere 250 gram ekmek 3 TL’den satışa sunulacak.   Vatandaşların anlayışına sığındıklarını belirten Özgen Nama, "Bugünden itibaren geçerli olmak üzere normal 250 gram ekmeği 3 TL’den satışa sunacağız.   3 ya da 4 ay önce yapmamız gereken zammı yapmayarak vatandaşlarımıza dayanışmayı sürdürmek için zaman zaman maliyetin altında ekmek ulaştırmaya çalışıyoruz.   Fakat bizden sonraki nesillerin bu fabrikaları, bu üretim tesislerini teknolojik yenilemelerini yaparak ve büyüterek sürdürebilmeleri için bazen fiyat artışı kaçınılmaz oluyor.   Elbette zam, denilince üzüldüğümüz bir husus. Burada vatandaşlarımızın anlayışına sığınıyoruz. Şu da bilinmelidir ki piyasada 210 gramlık ekmek 5 TL, bizde 250 gramlık ekmek daha yeni 3 TL olacak. Halkımıza sağlıklı ekmeği ucuza ulaştırma çabamız hep devam edecek.”
İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Halk Ekmek’in Yönetim Kurulu Başkanvekili Özgen Nama, 250 gramlık halk ekmek fiyatı bugünden itibaren 3 lira olduğunu duyurdu.

İstanbul'da halk ekmek fiyatına zam geldi. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere 250 gram ekmek 3 TL’den satışa sunulacak.

 

Vatandaşların anlayışına sığındıklarını belirten Özgen Nama, "Bugünden itibaren geçerli olmak üzere normal 250 gram ekmeği 3 TL’den satışa sunacağız.

 

3 ya da 4 ay önce yapmamız gereken zammı yapmayarak vatandaşlarımıza dayanışmayı sürdürmek için zaman zaman maliyetin altında ekmek ulaştırmaya çalışıyoruz.

 

Fakat bizden sonraki nesillerin bu fabrikaları, bu üretim tesislerini teknolojik yenilemelerini yaparak ve büyüterek sürdürebilmeleri için bazen fiyat artışı kaçınılmaz oluyor.

 

Elbette zam, denilince üzüldüğümüz bir husus. Burada vatandaşlarımızın anlayışına sığınıyoruz. Şu da bilinmelidir ki piyasada 210 gramlık ekmek 5 TL, bizde 250 gramlık ekmek daha yeni 3 TL olacak. Halkımıza sağlıklı ekmeği ucuza ulaştırma çabamız hep devam edecek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.