Adana'da ormanı kundaklıyanlar yakalandı

GÜNDEM 02.08.2022 - 06:50, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1856+ kez okundu.
 

Adana'da ormanı kundaklıyanlar yakalandı

Feke İlçesi Akkaya Mahallesinde 5, İncirci Mahallesinde ise 1 noktada olmak üzere toplamda 6 noktada ormanlık alanın kundaklanıp orman yangını çıkartıldığı bilgisi alınması üzerine, Feke Orman İşletme Müdürlüğüne ait araç, ekiplerle birlikte vatandaşlarla yangına müdahale edilmiş ve yangın kontrol altına alınmış olup, yangında yaklaşık 0.2 hektar örtü zarar görmüştür. Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; orman yangınını çıkaran şahıs veya şahısların yakalanması amacıyla geniş çaplı araştırma yapılmış, yapılan araştırma neticesinde kundaklama olayının 3 şahıs tarafından gerçekleştirildiği tespit edilmiş ve şahıslar yakalanarak adli makamların talimatı ile gözaltına alınmıştır. Gözaltında bulunan şahıslar çıkartılmış olduğu mahkeme tarafından V.D. ve B.A. isimli şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, Ü.A. isimli şahıs ise tutuklanarak Kozan Kapalı cezaevine sevk edilmiştir. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

Feke İlçesi Akkaya Mahallesinde 5, İncirci Mahallesinde ise 1 noktada olmak üzere toplamda 6 noktada ormanlık alanın kundaklanıp orman yangını çıkartıldığı bilgisi alınması üzerine, Feke Orman İşletme Müdürlüğüne ait araç, ekiplerle birlikte vatandaşlarla yangına müdahale edilmiş ve yangın kontrol altına alınmış olup, yangında yaklaşık 0.2 hektar örtü zarar görmüştür.


Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; orman yangınını çıkaran şahıs veya şahısların yakalanması amacıyla geniş çaplı araştırma yapılmış, yapılan araştırma neticesinde kundaklama olayının 3 şahıs tarafından gerçekleştirildiği tespit edilmiş ve şahıslar yakalanarak adli makamların talimatı ile gözaltına alınmıştır. Gözaltında bulunan şahıslar çıkartılmış olduğu mahkeme tarafından
V.D. ve B.A. isimli şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, Ü.A. isimli şahıs ise tutuklanarak Kozan Kapalı cezaevine sevk edilmiştir.


Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.