EPTS yatırımcılarını arıyor

TEKNOLOJİ 02.08.2022 - 05:56, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1805+ kez okundu.
 

EPTS yatırımcılarını arıyor

Dünyanın en gelişmiş GPS tabanlı giyilebilir antrenman yeleklerini ve performans takip ekosistemini geliştiren yüksek teknoloji girişimi EPTS, yatırım turuna çıktı. Girişim şirketi, Türkiye’de Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) lisansıyla faaliyete geçen ilk paya dayalı kitle fonlama platformu fonbulucu’da yürüttüğü tur boyunca 1 milyon 974 bin TL finansmana ulaşmak üzere yatırımcılarla bir arada olacak. Ankara Kalkınma Ajansı ve fonbulucu Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’nun eş finansman modeliyle 300 bin TL yatırım yapma kararı aldığı tur, 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek.

Spor endüstrisi dijitalleşme yolunda hızla ilerlerken elit, amatör veya fitness sporcularının talep ve ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunulması konusundaki rekabet giderek artıyor. 2021-2028 döneminde 1 triyon dolarlık bir büyüklüğe ulaşacağı öngörülen bu pazarın bir parçası olan  giyilebilir fitness sensörleri alanının ise  aynı dönemde ortalama 15,4 büyümesi ve 2028’de 114 milyar dolarlık bir büyüklüğe ulaşması bekleniyor.  Orta ve uzun vadede söz konusu pazarın tamamına inovatif ürünler sunmak üzere faaliyetlerine başlayan EPTS Elektronik ve Bilişim A.Ş., fonbulucu platformunda çıktığı paya dayalı kitle fonlaması turuyla 1 milyon 974 bin TL finansmana ulaşmak üzere şirket paylarının 12’sini yatırımcılara arz ediyor. Elektronik donanım tasarımı, yazılım geliştirme, telekomünikasyon, IOT, veri tabanı yönetimi, veri analizi ve temel spor bilimi disiplinlerini kapsayan yenilikçi bir giyilebilir sensör tasarımını sektöre kazandıran EPTS Elektronik ve Bilişim A.Ş., 30.09.2022 tarihine kadar yatırım turunda kalarak edindiği finansmanla global pazara hızla entegre olmayı hedefliyor.  Turun başlama tarihi olan 1 Ağustos Pazartesi saat 10.00 itibari ile ilk 15 iş günü içerisinde EFT veya kredi kartı ile yapılan yatırımlarda yatırımcılara 25 fazladan pay verileceğini duyuran şirket,  ilk 15 iş günü sonrasında ise fonlama rakamı 100'e ulaşana kadar yapılan yatırımlarda yatırımcılara 15 fazladan pay dağıtımına devam edecek.   EPTS’nin yerli rakibi yok  Geliştirdikleri ürün ve hizmetler hakkında bilgi veren EPTS Elektronik ve Bilişim A.Ş. Kurucu Ortağı Hamit Üçüncü, “EPTS ekibi olarak sporculara uygulanan antrenman yükü, antrenman verileri ve atletik performans limitlerindeki değişimi kayıt altına alan; GPS ve IMU sensörlerinden alınan verileri LTE-M şebekesi üzerinden buluta kaydeden bir analiz sistemi geliştirdik. Saha testlerini başarıyla tamamlayan sistemimiz, FIFA tarafından sınıflandırılan sistemlerden daha üstün olup hem bireysel hem de elit seviye kullanımı mümkün olan IOT tabanlı bir giyilebilir bir sensör olarak tasarlandı. Şu aşamada yerli bir rakibimiz olmadığı için döviz kuru sebebiyle bu ürünleri temin edemeyen spor kulüplerine ve süper lig seviyesinde kulüplerin altyapılarına çok hızlı bir şekilde ulaşabileceğimizi düşünüyoruz. Antrenman yeleklerimizin elit seviye sporcu ve altyapılarda kullanılması ürünlerimizin bilinirliliği artıracak ve bireysel kullanım için satışa başladığımızda müşteri kitlemiz oluşmuş olacak. Ürünümüzün oldukça özel bir alana hitap etmesi ve yeterli üreticisi olmaması sebebiyle yüksek kârlılık ile son kullanıcıya ulaşacağını da öngörmekteyiz. Paya dayalı kitle fonlaması sonucunda aldığımız yatırımla bize inanan yatırımcılarımız yani iş ortaklarımızla birlikte hem yerel hem de global pazarda hızlı bir şekilde yankı bulacağımıza yönelik inancımız sonsuz” ifadelerini kaydetti. 
Dünyanın en gelişmiş GPS tabanlı giyilebilir antrenman yeleklerini ve performans takip ekosistemini geliştiren yüksek teknoloji girişimi EPTS, yatırım turuna çıktı. Girişim şirketi, Türkiye’de Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) lisansıyla faaliyete geçen ilk paya dayalı kitle fonlama platformu fonbulucu’da yürüttüğü tur boyunca 1 milyon 974 bin TL finansmana ulaşmak üzere yatırımcılarla bir arada olacak. Ankara Kalkınma Ajansı ve fonbulucu Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’nun eş finansman modeliyle 300 bin TL yatırım yapma kararı aldığı tur, 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek.

Spor endüstrisi dijitalleşme yolunda hızla ilerlerken elit, amatör veya fitness sporcularının talep ve ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunulması konusundaki rekabet giderek artıyor. 2021-2028 döneminde 1 triyon dolarlık bir büyüklüğe ulaşacağı öngörülen bu pazarın bir parçası olan  giyilebilir fitness sensörleri alanının ise  aynı dönemde ortalama 15,4 büyümesi ve 2028’de 114 milyar dolarlık bir büyüklüğe ulaşması bekleniyor. 

Orta ve uzun vadede söz konusu pazarın tamamına inovatif ürünler sunmak üzere faaliyetlerine başlayan EPTS Elektronik ve Bilişim A.Ş., fonbulucu platformunda çıktığı paya dayalı kitle fonlaması turuyla 1 milyon 974 bin TL finansmana ulaşmak üzere şirket paylarının 12’sini yatırımcılara arz ediyor. Elektronik donanım tasarımı, yazılım geliştirme, telekomünikasyon, IOT, veri tabanı yönetimi, veri analizi ve temel spor bilimi disiplinlerini kapsayan yenilikçi bir giyilebilir sensör tasarımını sektöre kazandıran EPTS Elektronik ve Bilişim A.Ş., 30.09.2022 tarihine kadar yatırım turunda kalarak edindiği finansmanla global pazara hızla entegre olmayı hedefliyor. 

Turun başlama tarihi olan 1 Ağustos Pazartesi saat 10.00 itibari ile ilk 15 iş günü içerisinde EFT veya kredi kartı ile yapılan yatırımlarda yatırımcılara 25 fazladan pay verileceğini duyuran şirket,  ilk 15 iş günü sonrasında ise fonlama rakamı 100'e ulaşana kadar yapılan yatırımlarda yatırımcılara 15 fazladan pay dağıtımına devam edecek.  

EPTS’nin yerli rakibi yok 

Geliştirdikleri ürün ve hizmetler hakkında bilgi veren EPTS Elektronik ve Bilişim A.Ş. Kurucu Ortağı Hamit Üçüncü, “EPTS ekibi olarak sporculara uygulanan antrenman yükü, antrenman verileri ve atletik performans limitlerindeki değişimi kayıt altına alan; GPS ve IMU sensörlerinden alınan verileri LTE-M şebekesi üzerinden buluta kaydeden bir analiz sistemi geliştirdik. Saha testlerini başarıyla tamamlayan sistemimiz, FIFA tarafından sınıflandırılan sistemlerden daha üstün olup hem bireysel hem de elit seviye kullanımı mümkün olan IOT tabanlı bir giyilebilir bir sensör olarak tasarlandı. Şu aşamada yerli bir rakibimiz olmadığı için döviz kuru sebebiyle bu ürünleri temin edemeyen spor kulüplerine ve süper lig seviyesinde kulüplerin altyapılarına çok hızlı bir şekilde ulaşabileceğimizi düşünüyoruz. Antrenman yeleklerimizin elit seviye sporcu ve altyapılarda kullanılması ürünlerimizin bilinirliliği artıracak ve bireysel kullanım için satışa başladığımızda müşteri kitlemiz oluşmuş olacak. Ürünümüzün oldukça özel bir alana hitap etmesi ve yeterli üreticisi olmaması sebebiyle yüksek kârlılık ile son kullanıcıya ulaşacağını da öngörmekteyiz. Paya dayalı kitle fonlaması sonucunda aldığımız yatırımla bize inanan yatırımcılarımız yani iş ortaklarımızla birlikte hem yerel hem de global pazarda hızlı bir şekilde yankı bulacağımıza yönelik inancımız sonsuz” ifadelerini kaydetti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.