Tesla ve Spacex’in CEO’su Elon Musk Yalanladı

25.07.2022 - 14:52, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1641+ kez okundu.
 

Tesla ve Spacex’in CEO’su Elon Musk Yalanladı

Tesla ve SpaceX’in CEO’su sansasyınel iş adamı Elon Musk’ın adı bir kez daha gündeme geldi.

Amerikan basınında dünyanın en zengin iş adamı, Google'ın kurucusu Sergey Brin'in eski eşi Nicol Shanahan ile yasak ilişki yaşadığı iddiası ortaya çıktı. Elon Musk haberi yalanlasa da iddia kısa zaman içinde geniş kitleye ulaştı. Geçen yılın aralık ayında Elon Musk ve Sergey Brin arasındaki dostluk, Elon Musk ve Sergey Brin eski eşi Nicol Shanahan arasında yaşanan bir ilişkiyle bozuldu.   Elon Musk sosyal medya Twitter üzerinden "Bu tamamen deli saçması.” Sözleriyle haberi yalanladı. Milyarder iş adamı “Sergey Brin arkadaşız ve dün gece bir partide beraberdik.” Nicol Shanahan ile çok az karşılaştığını ve romantik hiçbir şey olmadığını söyledi.   Elon Musk, bir başka paylaşımında “Wall Street Journal'ın kendisini ve Tesla'yı hedef alan asılsız haberlerinın sayısını unuttuğunu bir kez daha söyledi.”
Tesla ve SpaceX’in CEO’su sansasyınel iş adamı Elon Musk’ın adı bir kez daha gündeme geldi.

Amerikan basınında dünyanın en zengin iş adamı, Google'ın kurucusu Sergey Brin'in eski eşi Nicol Shanahan ile yasak ilişki yaşadığı iddiası ortaya çıktı. Elon Musk haberi yalanlasa da iddia kısa zaman içinde geniş kitleye ulaştı.

Geçen yılın aralık ayında Elon Musk ve Sergey Brin arasındaki dostluk, Elon Musk ve Sergey Brin eski eşi Nicol Shanahan arasında yaşanan bir ilişkiyle bozuldu.

 

Elon Musk sosyal medya Twitter üzerinden "Bu tamamen deli saçması.” Sözleriyle haberi yalanladı. Milyarder iş adamı “Sergey Brin arkadaşız ve dün gece bir partide beraberdik.” Nicol Shanahan ile çok az karşılaştığını ve romantik hiçbir şey olmadığını söyledi.

 

Elon Musk, bir başka paylaşımında “Wall Street Journal'ın kendisini ve Tesla'yı hedef alan asılsız haberlerinın sayısını unuttuğunu bir kez daha söyledi.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.