İyi Parti Adana İl Başkanlığı’nda bayramlaşma programı düzenlendi.

GÜNDEM 08.07.2022 - 21:19, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2071+ kez okundu.
 

İyi Parti Adana İl Başkanlığı’nda bayramlaşma programı düzenlendi.

İyi  Parti Adana İl Başkanlığı’nda yapılan bayramlaşma programı çok görkemli geçti İyi Parti Adana il başkanlığında yapılan bayramlaşma programına çok sayıda misafir katıldı. İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu’nun ev sahipliğinde, il binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programına, İyi Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu ,GİK Üyesi Gül PAKSOY, Kurucular Kurulu Üyeleri, belediye meclis üyeleri, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri ve teşkilat üyelerinin yanı sıra çok sayıda misafir katıldı. İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, tüm katılımcılarla tek tek selamlaştı. Bayramlarını tebrik edip sohbet etti. Ailelerinin de bayramlarını tebrik edip selamlarını iletti.

İyi  Parti Adana İl Başkanlığı’nda yapılan bayramlaşma programı çok görkemli geçti

İyi Parti Adana il başkanlığında yapılan bayramlaşma programına çok sayıda misafir katıldı.

İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu’nun ev sahipliğinde, il binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programına, İyi Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu ,GİK Üyesi Gül PAKSOY, Kurucular Kurulu Üyeleri, belediye meclis üyeleri, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri ve teşkilat üyelerinin yanı sıra çok sayıda misafir katıldı.

İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, tüm katılımcılarla tek tek selamlaştı. Bayramlarını tebrik edip sohbet etti. Ailelerinin de bayramlarını tebrik edip selamlarını iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.