Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis'e Çağrıda Bulundu

27.06.2022 - 23:47, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1814+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis'e Çağrıda Bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantı sonrası yapmış olduğu önemli açıklamada Meclis'e bir çağrıda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı ödeneğiyle ilgili kanundan çıkarılması çağrısında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim sistemimizde Cumhurbaşkanı maaşı aynı zamanda emekli vekiller ve eski Cumhurbaşkanları ile merhum Cumhurbaşkanlarının hak sahibi ailelerine yapılan ödemelerin göstergesidir."   Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları ise şöyle:   Cumhurbaşkanı maaşı üzerinden ek bütçeyi karalamak isteyenlere bir çift söz söylemek istiyorum. Bizim sistemimizde Cumhurbaşkanı maaşı aynı zamanda emekli vekiller ve eski Cumhurbaşkanları ile merhum Cumhurbaşkanlarının hak sahibi ailelerine yapılan ödemelerini göstergesidir.   TBMM'ye bir çağrıda bulunmak istiyorum. Ek bütçenin genel kurulda görüşmeleri esnasında Cumhurbaşkanı ödeneği ile alakalı maddenin kanun metninden çıkartılmasını buradan talep ediyorum.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantı sonrası yapmış olduğu önemli açıklamada Meclis'e bir çağrıda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı ödeneğiyle ilgili kanundan çıkarılması çağrısında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim sistemimizde Cumhurbaşkanı maaşı aynı zamanda emekli vekiller ve eski Cumhurbaşkanları ile merhum Cumhurbaşkanlarının hak sahibi ailelerine yapılan ödemelerin göstergesidir."

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları ise şöyle:

 

Cumhurbaşkanı maaşı üzerinden ek bütçeyi karalamak isteyenlere bir çift söz söylemek istiyorum. Bizim sistemimizde Cumhurbaşkanı maaşı aynı zamanda emekli vekiller ve eski Cumhurbaşkanları ile merhum Cumhurbaşkanlarının hak sahibi ailelerine yapılan ödemelerini göstergesidir.

 

TBMM'ye bir çağrıda bulunmak istiyorum. Ek bütçenin genel kurulda görüşmeleri esnasında Cumhurbaşkanı ödeneği ile alakalı maddenin kanun metninden çıkartılmasını buradan talep ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.