Ekonomi medyasının başarı ödülleri verildi

EKONOMİ 10.06.2022 - 06:48, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2246+ kez okundu.
 

Ekonomi medyasının başarı ödülleri verildi

Ekonomi medyası ve iş dünyası, 14. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri töreninde buluştu. Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) tarafından düzenlenen Ekonomi Basını Başarı Ödüllerinde, haberleriyle gündem yaratan medya mensupları belirlendi. Törenin açılış konuşmaları EGD Başkanı Recep Erçin, İTO Başkanı Şekib Avdagiç, Turkcell Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Direktörü İsmail Özbayraktar tarafından yapıldı. Törende sponsorlar Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Trendyol Kurumsal İletişim Direktörü İrem Poyraz, Teksan Pazarlamadan Sorumlu YönetimKurulu Üyesi Ebru Ata Tuncer, Nadir Metal Rafineri CEOsu Burak Yakın adına da Tanyel Yılmaz katıldı  AVDAGİÇ: MUTLULUK DUYUYORUM Törenin ev sahibi İTO Başkanı Şekib Avdagiç, konuşmasında şunları söyledi: Hemen belirteyim ki, bugün hem böylesine seçkin bir gazeteci topluluğuyla bir arada olmaktan, hem de bu etkinliğe ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. EGD’nin kuruluşundan bu yana Yaza Merhaba Partisi adı altında yaptığı bu etkinliğin; yine fiziki olarak tüm EGD üyelerinin katılımıyla kutlanmasını diliyorum. Evet, kutlama biçimi ne kadar değişirse değişsin, EGD’nin bu aktivitesi artık bir klasiktir. Aynı şekilde İstanbul Ticaret Odası’nın EGD’nin bu etkinliğine ev sahipliği yapması da bir klasiktir. Aslında bu destek, bizim için bir zorunluluktur. 1885’ten itibaren Türkiye’nin ilk kurumsal ekonomi haberciliğini başlatan İstanbul Ticaret Odası olarak ekonomi basınının yanında olmak ve gelişmesine katkıda bulunmak; bizim vazgeçilmez bir mesuliyetimizdir. Biz bu bilinçle hareket ediyoruz.

Ekonomi medyası ve iş dünyası, 14. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri töreninde buluştu. Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) tarafından düzenlenen Ekonomi Basını Başarı Ödüllerinde, haberleriyle gündem yaratan medya mensupları belirlendi.

Törenin açılış konuşmaları EGD Başkanı Recep Erçin, İTO Başkanı Şekib Avdagiç, Turkcell Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Direktörü İsmail Özbayraktar tarafından yapıldı. Törende sponsorlar Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Trendyol Kurumsal İletişim Direktörü İrem Poyraz, Teksan Pazarlamadan Sorumlu YönetimKurulu Üyesi Ebru Ata Tuncer, Nadir Metal Rafineri CEOsu Burak Yakın adına da Tanyel Yılmaz katıldı 

AVDAGİÇ: MUTLULUK DUYUYORUM
Törenin ev sahibi İTO Başkanı Şekib Avdagiç, konuşmasında şunları söyledi:
Hemen belirteyim ki, bugün hem böylesine seçkin bir gazeteci topluluğuyla bir arada olmaktan, hem de bu etkinliğe ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum.
EGD’nin kuruluşundan bu yana Yaza Merhaba Partisi adı altında yaptığı bu etkinliğin; yine fiziki olarak tüm EGD üyelerinin katılımıyla kutlanmasını diliyorum. Evet, kutlama biçimi ne kadar değişirse değişsin, EGD’nin bu aktivitesi artık bir klasiktir. Aynı
şekilde İstanbul Ticaret Odası’nın EGD’nin bu etkinliğine ev sahipliği yapması da bir klasiktir. Aslında bu destek, bizim için bir zorunluluktur. 1885’ten itibaren Türkiye’nin ilk kurumsal ekonomi haberciliğini başlatan İstanbul Ticaret Odası olarak ekonomi basınının yanında olmak ve gelişmesine katkıda bulunmak; bizim vazgeçilmez bir mesuliyetimizdir. Biz bu bilinçle hareket ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.