Iyi Parti Kadın Politikaları Akdeniz Bölge Başkanı Doç. Dr. Servet Hali Adana'ya geliyor

04.06.2022 - 11:29, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1923+ kez okundu.
 

Iyi Parti Kadın Politikaları Akdeniz Bölge Başkanı Doç. Dr. Servet Hali Adana'ya geliyor

Kurucular kurulu üyesi ve Iyi Parti Kadın Politikaları Akdeniz Bölge Başkanı Doç. Dr. Servet Hali  Adana'ya geliyor Doçent Dr Servet Hali İyi Parti Genel Merkez Kadın Politikaları başkanlıgını temsilen Iyi parti Kadın Politikaları Başkanlığı Teşkilâtın guclendirilmesi programı tanıtımı, Parti Kalkınma Projeleri ve propaganda araçları Konularında Konferans vermek  üzere  Adana'ya geliyor. Daha önce yaptıgı konuşmalarda  Türkiye’de kadın siyasetçi olmanın zorluğuna dikkat çeken Hali, Adana Kadın kolları  başkanlığı ve üyeler ile bir araya gelerek bir dizi etkinliklerde  bulunacak. Adana’da her yerde biz varız. 06.06.2022 günü Adana Büyükşehir tiyatro salonunda Adanalı Kadınlarla söyleşi yapmak çin gerçekleştirilecek toplantıya Adanalı Tüm kadınları aramızda görmek istiyoruz diyen  İyi Parti Adana Kadın Politikaları Başkanı Çigdem Akça; Kadınlarımızla birlikte Partimizi Adana’da Birnci Parti yapmak elimizden geldiğince çaba göstererek Partimizi Adana'da birinci parti yapmak için İl ve İlçelerde bulunan tüm kadın kollarımızla elele çalışıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i Başbakan yapacağız, bu konuda  Adanalı kadınlarımız ile durmadan çalışıyoruz diyerek, Adana'ya gelecek olan Doçent Dr Servet Hali'nin 06.06.2022 günü Adana Büyükşehir tiyatro salonunda yapacagı etkinliğe Tüm Adanalı kadınları davet etti.

Kurucular kurulu üyesi ve Iyi Parti Kadın Politikaları Akdeniz Bölge Başkanı Doç. Dr. Servet Hali  Adana'ya geliyor

Doçent Dr Servet Hali İyi Parti Genel Merkez Kadın Politikaları başkanlıgını temsilen Iyi parti Kadın Politikaları Başkanlığı

Teşkilâtın guclendirilmesi programı tanıtımı, Parti Kalkınma Projeleri ve propaganda araçları Konularında Konferans vermek  üzere  Adana'ya geliyor.

Daha önce yaptıgı konuşmalarda  Türkiye’de kadın siyasetçi olmanın zorluğuna dikkat çeken Hali, Adana Kadın kolları  başkanlığı ve üyeler ile bir araya gelerek bir dizi etkinliklerde  bulunacak.

Adana’da her yerde biz varız.

06.06.2022 günü Adana Büyükşehir tiyatro salonunda Adanalı Kadınlarla söyleşi yapmak çin gerçekleştirilecek toplantıya Adanalı Tüm kadınları aramızda görmek istiyoruz diyen  İyi Parti Adana Kadın Politikaları Başkanı Çigdem Akça;

Kadınlarımızla birlikte Partimizi Adana’da Birnci Parti yapmak elimizden geldiğince çaba göstererek Partimizi Adana'da birinci parti yapmak için İl ve İlçelerde bulunan tüm kadın kollarımızla elele çalışıyoruz.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i Başbakan yapacağız, bu konuda  Adanalı kadınlarımız ile durmadan çalışıyoruz diyerek, Adana'ya gelecek olan Doçent Dr Servet Hali'nin 06.06.2022 günü Adana Büyükşehir tiyatro salonunda yapacagı etkinliğe Tüm Adanalı kadınları davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.