Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu Hayatımın Pişmanlığını Yaşadım

30.05.2022 - 23:54, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1886+ kez okundu.
 

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu Hayatımın Pişmanlığını Yaşadım

Trabzonspor Kulüb Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Anthony Nwakaeme'ye yapmış oldukları teklifi açıklarken Abdülkadir Ömür'le alakalı çok önemli bir itirafta bulundu.

Ahmet Ağaoğlu, "Nwakaeme'ye yapabileceğimiz en yüksek teklifte bulunduk. 1. sene oynadınız, ek olarak uzaması için performans kriteri.   Trabzonspor'un yapabileceği bu. 33 yaşına gelmesi beni çok endişelendirmiyor benim bütçem belli, bu sınırlarda kalmak zorundayım. Ahmet Ağaoğlu: "Para benim için önemli değil demiş. O zaman ortada bir sorun yok gibi algılıyorum ben bunu."   Ahmet Ağaoğlu, "Şu anda Ciddiye alabileceğim tek teklif, Ahmetcan Kaplan'a geldi. Uğurcan'ın takımda kalmasından yanayım. Çok çok iyi bir teklif gelirse. Uğurcan Çakır'ı kaleden aldığınızda, ona yakın bir kabiliyette kaleciyi oraya koymak zorundasınız.   10'a sattınız da, 7'ye doldurdunuz diyelim. 3 için değer mi? Abdülkadir'e Manchester City'den gelen 23 milyon euroluk teklifi reddetmem, hayatımın pişmanlığı. Yusuf'u verdikten 3 gün sonra gelmişti."
Trabzonspor Kulüb Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Anthony Nwakaeme'ye yapmış oldukları teklifi açıklarken Abdülkadir Ömür'le alakalı çok önemli bir itirafta bulundu.

Ahmet Ağaoğlu, "Nwakaeme'ye yapabileceğimiz en yüksek teklifte bulunduk. 1. sene oynadınız, ek olarak uzaması için performans kriteri.

 

Trabzonspor'un yapabileceği bu. 33 yaşına gelmesi beni çok endişelendirmiyor benim bütçem belli, bu sınırlarda kalmak zorundayım. Ahmet Ağaoğlu: "Para benim için önemli değil demiş. O zaman ortada bir sorun yok gibi algılıyorum ben bunu."

 

Ahmet Ağaoğlu, "Şu anda Ciddiye alabileceğim tek teklif, Ahmetcan Kaplan'a geldi. Uğurcan'ın takımda kalmasından yanayım. Çok çok iyi bir teklif gelirse. Uğurcan Çakır'ı kaleden aldığınızda, ona yakın bir kabiliyette kaleciyi oraya koymak zorundasınız.

 

10'a sattınız da, 7'ye doldurdunuz diyelim. 3 için değer mi? Abdülkadir'e Manchester City'den gelen 23 milyon euroluk teklifi reddetmem, hayatımın pişmanlığı. Yusuf'u verdikten 3 gün sonra gelmişti."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.