TÜRKONFED BAŞKANI SÜLEYMAN SÖNMEZ

EKONOMİ 30.05.2022 - 11:52, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1301+ kez okundu.
 

TÜRKONFED BAŞKANI SÜLEYMAN SÖNMEZ

TÜRKONFED BAŞKANI SÜLEYMAN SÖNMEZ: “HAYALİMİZDEKİ TÜRKİYE’Yİ SİVİL TOPLUM İLE BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

Çatısı altında 30 federasyon ve 286 dernek üzerinden 50 bini aşkın şirketin bulunduğu TÜRKONFED’in “Anadolu’nun Liderleri Buluşması” Antalya’da gerçekleşti. Üye tabanı ile enerji dışındaki toplam dış ticaretin yüzde 83'ünü, tarım ve kamu dışı kayıtlı istihdamın yaklaşık yüzde 55’ini sağlayan TÜRKONFED’in Anadolu’nun Liderleri Buluşması’nda, Türkiye’nin içerisinde bulunduğu sıkıntılı ekonomik süreçten ancak Anadolu’nun ve sivil toplumun gücüyle çıkabileceğine vurgu yapıldı.   Yeni dönemde Anadolu’nun sesinin daha çok duyulacağı yeni bir rota belirlediklerini belirten TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, “Anadolu’nun kalkınma dinamiklerini, Anadolu iş insanının rekabetçilik gücünü, ortak akıl ve ortak bir vizyon çerçevesinde Türkiye Hayalimize ulaşacak politika ve aksiyona dönüştüreceğiz. Hayalimizdeki Türkiye’yi sivil toplum ile birlikte inşa ederken; Anadolu’yu kalkınmanın itici gücü yapacağız” dedi.
TÜRKONFED BAŞKANI SÜLEYMAN SÖNMEZ: “HAYALİMİZDEKİ TÜRKİYE’Yİ SİVİL TOPLUM İLE BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

Çatısı altında 30 federasyon ve 286 dernek üzerinden 50 bini aşkın şirketin bulunduğu TÜRKONFED’in “Anadolu’nun Liderleri Buluşması” Antalya’da gerçekleşti. Üye tabanı ile enerji dışındaki toplam dış ticaretin yüzde 83'ünü, tarım ve kamu dışı kayıtlı istihdamın yaklaşık yüzde 55’ini sağlayan TÜRKONFED’in Anadolu’nun Liderleri Buluşması’nda, Türkiye’nin içerisinde bulunduğu sıkıntılı ekonomik süreçten ancak Anadolu’nun ve sivil toplumun gücüyle çıkabileceğine vurgu yapıldı.

 

Yeni dönemde Anadolu’nun sesinin daha çok duyulacağı yeni bir rota belirlediklerini belirten TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, “Anadolu’nun kalkınma dinamiklerini, Anadolu iş insanının rekabetçilik gücünü, ortak akıl ve ortak bir vizyon çerçevesinde Türkiye Hayalimize ulaşacak politika ve aksiyona dönüştüreceğiz. Hayalimizdeki Türkiye’yi sivil toplum ile birlikte inşa ederken; Anadolu’yu kalkınmanın itici gücü yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.