Hüseyin Kış'tan Adana'ya davet

EKONOMİ 21.05.2022 - 07:15, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1145+ kez okundu.
 

Hüseyin Kış'tan Adana'ya davet

Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye’nin ekonomi alanında en büyük iki sivil toplum kuruluşu olan Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) heyetinin yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi. İstanbul’daki temasları kapsamında ilk olarak TÜRKONFED Başkanı Süleyman Sönmez ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Başkan Hüseyin Kış ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çukurova Bölgesi’nin Türkiye ekonomisinin kalkınmasında itici bir güç olabileceğini vurguladı. TÜRKONFED ve TÜSİAD Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin Çukurova Bölgesi’nin potansiyelini iyi bilen, bölgede emek harcayan insanlardan oluşmasının gururunu yaşadıklarını kaydeden ÇUKUROVA SİFED Başkanı Hüseyin Kış, “Çukurova Bölgesi olarak gücümüze inanıyoruz. Var olan potansiyelimizin harekete geçirilmesinde gerek TÜRKONFED ve gerekse TÜSİAD ile daha yoğun görüşmelerimiz olacak. Toplantılarımızı sıklaştıracağız. Federasyonumuz çatısı altında tarımda, sanayide, bilişim ve teknolojide geliştireceğimiz projelerde ortak çalışma metodları uygulayacağız” dedi.

Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye’nin ekonomi alanında en büyük iki sivil toplum kuruluşu olan Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) heyetinin yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi.

İstanbul’daki temasları kapsamında ilk olarak TÜRKONFED Başkanı Süleyman Sönmez ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Başkan Hüseyin Kış ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çukurova Bölgesi’nin Türkiye ekonomisinin kalkınmasında itici bir güç olabileceğini vurguladı.

TÜRKONFED ve TÜSİAD Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin Çukurova Bölgesi’nin potansiyelini iyi bilen, bölgede emek harcayan insanlardan oluşmasının gururunu yaşadıklarını kaydeden ÇUKUROVA SİFED Başkanı Hüseyin Kış, “Çukurova Bölgesi olarak gücümüze inanıyoruz. Var olan potansiyelimizin harekete geçirilmesinde gerek TÜRKONFED ve gerekse TÜSİAD ile daha yoğun görüşmelerimiz olacak. Toplantılarımızı sıklaştıracağız. Federasyonumuz çatısı altında tarımda, sanayide, bilişim ve teknolojide geliştireceğimiz projelerde ortak çalışma metodları uygulayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.