Elon Musk Yeni Twitter Hedeflerini Açıkladı

07.05.2022 - 20:16, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1950+ kez okundu.
 

Elon Musk Yeni Twitter Hedeflerini Açıkladı

Sosyal medya platformu Twitter'ı satın alan ünlü milyarder iş adamı Elon Musk, şirket gelirlerini 2028 yılında toplam 26,4 milyar dolara çıkarabileceğini iddia etti.

Sosyal medya platformu Twitter'ı satın alan Elon Musk, şirketin finansallarına yönelik köşeli yorumlarına devam etti. 2028 yılına kadar sosyal medya Twitter'ın gelirlerini toplam 26,4 milyar dolara çıkarabileceğini söyledi. Şirket geçen yıl 5 milyar dolarlık gelir elde etmişti. Sosyal medya Twitter'ı toplam 44 milyar dolara satın alan Tesla patronu Elon Musk, sosyal medya platformunun şirket ve hükümetler için "cüzi ücretleri" olabileceğini açıklamıştı. Elon Musk, sosyal medya Twitter'ın "standart kullanıcılar için" ücretsiz olmaya devam edeceğini söylemişti. Daha önceki açıklamalarında, sosyal medya Twitter'ı "yeni özellikle geliştirerek daha iyi noktaya getireceğini" söylemişti.   GÜNLÜK KULLANICI SAYISI 217 MİLYON Elon Musk sosyal medya Twitter'ı devralma sürecin bu yılın sonlarına doğru tamamlanması bekleniyor. Anlaşmanın duyurulması öncesi sosyal medya Twitter hesabından paylaştığı mesajda, "Umarım beni en sert eleştirenler bile sosyal medya Twitter'da kalmaya devam eder, çünkü ifade özgürlüğü bu demek."   Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter'da "trol" kullanıcıları kaldırmayı ve tamamen gerçek kullanıcılarla devam etmeyi hedeflediğini söylüyor. Sosyal medya Twitter'ın günlük kullanıcı sayısı 217 milyon. Facebook'un günlük kullanıcı sayısı 1,9 milyar kişi.
Sosyal medya platformu Twitter'ı satın alan ünlü milyarder iş adamı Elon Musk, şirket gelirlerini 2028 yılında toplam 26,4 milyar dolara çıkarabileceğini iddia etti.

Sosyal medya platformu Twitter'ı satın alan Elon Musk, şirketin finansallarına yönelik köşeli yorumlarına devam etti. 2028 yılına kadar sosyal medya Twitter'ın gelirlerini toplam 26,4 milyar dolara çıkarabileceğini söyledi. Şirket geçen yıl 5 milyar dolarlık gelir elde etmişti.

Sosyal medya Twitter'ı toplam 44 milyar dolara satın alan Tesla patronu Elon Musk, sosyal medya platformunun şirket ve hükümetler için "cüzi ücretleri" olabileceğini açıklamıştı.

Elon Musk, sosyal medya Twitter'ın "standart kullanıcılar için" ücretsiz olmaya devam edeceğini söylemişti. Daha önceki açıklamalarında, sosyal medya Twitter'ı "yeni özellikle geliştirerek daha iyi noktaya getireceğini" söylemişti.

 

GÜNLÜK KULLANICI SAYISI 217 MİLYON

Elon Musk sosyal medya Twitter'ı devralma sürecin bu yılın sonlarına doğru tamamlanması bekleniyor. Anlaşmanın duyurulması öncesi sosyal medya Twitter hesabından paylaştığı mesajda, "Umarım beni en sert eleştirenler bile sosyal medya Twitter'da kalmaya devam eder, çünkü ifade özgürlüğü bu demek."

 

Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter'da "trol" kullanıcıları kaldırmayı ve tamamen gerçek kullanıcılarla devam etmeyi hedeflediğini söylüyor. Sosyal medya Twitter'ın günlük kullanıcı sayısı 217 milyon. Facebook'un günlük kullanıcı sayısı 1,9 milyar kişi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.