Banabikurye, aktif kurye sayısını iki katına çıkardı

EKONOMİ 27.04.2022 - 07:19, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1923+ kez okundu.
 

Banabikurye, aktif kurye sayısını iki katına çıkardı

Yeni nesil kurye partneri Türkiye’de büyümeye devam ediyor

Türkiye’deki yatırımlarına hız veren Banabikurye, 2021 yılının ilk iki ayına kıyasla 2022 yılının aynı döneminde aktif kurye sayısını yüzde 100, yeni kurye sayısını yüzde 70, sipariş sayısını ise yüzde 230 artırdı. Kargo Fiyatına Kurye sloganıyla yola çıkan Banabikurye, İstanbul dahil olmak üzere toplam Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Adana’yı kapsayan 6 şehirde büyüyerek ve gelişerek hizmet vermeye devam ediyor. 60 dakikada teslimat hizmeti ile sektörde fark yaratan Banabikurye, sisteminde kayıtlı motorlu ve araçlı kuryeleriyle her gün binlerce teslimat yaparak müşterilerinin yenilikçi kurye partneri olmayı sürdürüyor. Hem bireysel olarak hem de kurumsal olarak müşterilere hizmet veren Banabikurye 2022’de kurumsal müşteri sayısını artırmaya odaklanıyor.   “Lojistik süreçleri problem olmaktan çıkarmak istiyoruz” Banabikurye’nin e-ticarette lojistik süreçleri problem olmaktan çıkaracağını vurgulayan Banabikurye Türkiye Ülke Müdürü Arda İpekçi, “Daha hızlı, daha güvenli, daha teknolojik ve uygun fiyatlı bir hizmet sunarak sektörün değişiminde öncü bir rol oynadığımızı düşünüyoruz. Doğru yolda ilerlediğimizin sonucu olarak; 2021 yılının ilk iki ayına kıyasla 2022 yılının aynı döneminde aktif kurye sayısını yüzde 100, yeni kurye sayısını yüzde 70, sipariş sayısını ise yüzde 230 artırdık. Bu misyonla ve kurumsal müşterilerimizle büyüme hedefimizle yeni dönemde daha da büyüyeceğimize inanıyoruz” dedi. 
Yeni nesil kurye partneri Türkiye’de büyümeye devam ediyor

Türkiye’deki yatırımlarına hız veren Banabikurye, 2021 yılının ilk iki ayına kıyasla 2022 yılının aynı döneminde aktif kurye sayısını yüzde 100, yeni kurye sayısını yüzde 70, sipariş sayısını ise yüzde 230 artırdı.

Kargo Fiyatına Kurye sloganıyla yola çıkan Banabikurye, İstanbul dahil olmak üzere toplam Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Adana’yı kapsayan 6 şehirde büyüyerek ve gelişerek hizmet vermeye devam ediyor. 60 dakikada teslimat hizmeti ile sektörde fark yaratan Banabikurye, sisteminde kayıtlı motorlu ve araçlı kuryeleriyle her gün binlerce teslimat yaparak müşterilerinin yenilikçi kurye partneri olmayı sürdürüyor. Hem bireysel olarak hem de kurumsal olarak müşterilere hizmet veren Banabikurye 2022’de kurumsal müşteri sayısını artırmaya odaklanıyor. 

 “Lojistik süreçleri problem olmaktan çıkarmak istiyoruz”

Banabikurye’nin e-ticarette lojistik süreçleri problem olmaktan çıkaracağını vurgulayan Banabikurye Türkiye Ülke Müdürü Arda İpekçi, “Daha hızlı, daha güvenli, daha teknolojik ve uygun fiyatlı bir hizmet sunarak sektörün değişiminde öncü bir rol oynadığımızı düşünüyoruz. Doğru yolda ilerlediğimizin sonucu olarak; 2021 yılının ilk iki ayına kıyasla 2022 yılının aynı döneminde aktif kurye sayısını yüzde 100, yeni kurye sayısını yüzde 70, sipariş sayısını ise yüzde 230 artırdık. Bu misyonla ve kurumsal müşterilerimizle büyüme hedefimizle yeni dönemde daha da büyüyeceğimize inanıyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.