Meteorolojiden Flaş Açıklama: Çok Kuvvetli Geliyor Tüm Yurdu Saracak

26.04.2022 - 21:28, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2092+ kez okundu.
 

Meteorolojiden Flaş Açıklama: Çok Kuvvetli Geliyor Tüm Yurdu Saracak

Karadeniz kıyılarında yer yer pus ve sis bekleniyor. Güneydoğu Anadolu'nun güneyinde toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre; Ülkemizin iç ve doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Göller Yöresi, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu, Afyonkarahisar, Karabük ve Sivas çevreleri ile Kastamonu'nun iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.   HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıkları ülkemiz genelinde mevsim normallerin üzerinde olması bekleniyor.   RÜZGAR: Genellikle kuzey, güneydoğu kesimlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.   MARMARA Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.   EGE Parçalı ve az bulutlu, iç kesimleri yer yer çok bulutlu, Afyonkarahisar çevreleri Çarşamba öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.   AKDENİZ Parçalı ve az bulutlu, Göller Yöresi Çarşamba öğle saatlerinden sonra çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.   İÇ ANADOLU Parçalı ve az bulutlu, Çarşamba öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri çok bulutlu, Eskişehir, Ankara, Çankırı ve Sivas çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.   BATI KARADENİZ Parçalı bulutlu, Çarşamba Karabük çevreleri ile Kastamonu'nun iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin kıyı kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.   ORTA VE DOĞU KARADENİZ Parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde kıyı kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.   DOĞU ANADOLU Parçalı yer yer çok bulutlu, kuzey ve doğu kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.   GÜNEYDOĞU ANADOLU Parçalı ve az bulutlu, doğusu yer yer çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Bölgenin güney kesimlerinde yer yer toz taşınımı bekleniyor.
Karadeniz kıyılarında yer yer pus ve sis bekleniyor. Güneydoğu Anadolu'nun güneyinde toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre; Ülkemizin iç ve doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Göller Yöresi, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu, Afyonkarahisar, Karabük ve Sivas çevreleri ile Kastamonu'nun iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

 

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıkları ülkemiz genelinde mevsim normallerin üzerinde olması bekleniyor.

 

RÜZGAR: Genellikle kuzey, güneydoğu kesimlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

 

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

 

EGE

Parçalı ve az bulutlu, iç kesimleri yer yer çok bulutlu, Afyonkarahisar çevreleri Çarşamba öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

 

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, Göller Yöresi Çarşamba öğle saatlerinden sonra çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

 

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, Çarşamba öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri çok bulutlu, Eskişehir, Ankara, Çankırı ve Sivas çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

 

BATI KARADENİZ

Parçalı bulutlu, Çarşamba Karabük çevreleri ile Kastamonu'nun iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin kıyı kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

 

ORTA VE DOĞU KARADENİZ

Parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde kıyı kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

 

DOĞU ANADOLU

Parçalı yer yer çok bulutlu, kuzey ve doğu kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

 

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, doğusu yer yer çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Bölgenin güney kesimlerinde yer yer toz taşınımı bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.