Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah GÜNDÜZ açıklama yaptı

GÜNDEM 24.04.2022 - 17:17, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1657+ kez okundu.
 

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah GÜNDÜZ açıklama yaptı

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah GÜNDÜZ "Kılıçdaroğlu Şov peşinde kasaba siyasetçisi seviyesinde. Elektrik faturasını ödemeyerek gündemi boşuna israf etmiştir. Bu anlamsız ve vatandaşa faydasız boş bir iki yüzlülüktür. Vatandaş karanlıktaysa ona ışık aydınlık olmak lazım."

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah GÜNDÜZ Ankara'da Baş Liderlik ofisinde yaptığı açıklamada Elektrik faturasını ödemeyen Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurdu "Şov peşinde ve Kasaba siyasetçi seviyesinde" dedi. Genç Lider GÜNDÜZ şu şekilde konuştu: "Siyaset hayatı kolaylaştırmak insana ve Dünya'ya katma değer sağlamaktır. Siyasetçi de bu sorumluluk ile insana fayda amaçlı hareket etmeli ve temsil sorumluluğunu unutmadan örnek davranmalı. Ana muhalefet partisi Lideri aylar önce Elektrik faturasını ödemeyecem diyerek ve şuan da kesilen elektrikleri ile gündemi meşgul ederek kendi konumuna yakışmayan ve halka faydası olmayan bir şov peşine düşmüştür. Kılıçdaroğlu basında çıkmak ve haber olmak için her türlü küçük düşürücü yolları deneyen kasaba siyasetçisi seviyesinde hareket etmektedir. Kılıçdaroğlu basını istediği şekilde kullanılabilir ve her duygu düşüncesini rahatlıkla basın vasıtasıyla paylaşabilir durumdadır onun için kendisine randevu vermeyen kurumların kapısına basın ordusu ile gitmekten vazgeçmelidir. Vatandaşın elektrik kesintisini ifade etmek için türlü yollar varken bu iki yüzlü şovun seçilmiş olması siyaset açısından üzücü. Kılıçdaroğlu elektrik kesintisi yaşayan vatandaşa yardımcı olmak istiyorsa sahip olduğu belediyeler ile faturalarını ödesin Sayın Erdoğan'a hakaretten iftiradan aldığı cezaları nasıl genel merkez hesabından Ödüyorsa vatandaşın da elektrik faturasını ödeyebilirdi burda amaç fayda değil boş şovdur.
Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah GÜNDÜZ "Kılıçdaroğlu Şov peşinde kasaba siyasetçisi seviyesinde. Elektrik faturasını ödemeyerek gündemi boşuna israf etmiştir. Bu anlamsız ve vatandaşa faydasız boş bir iki yüzlülüktür. Vatandaş karanlıktaysa ona ışık aydınlık olmak lazım."

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah GÜNDÜZ Ankara'da Baş Liderlik ofisinde yaptığı açıklamada Elektrik faturasını ödemeyen Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurdu "Şov peşinde ve Kasaba siyasetçi seviyesinde" dedi.

Genç Lider GÜNDÜZ şu şekilde konuştu: "Siyaset hayatı kolaylaştırmak insana ve Dünya'ya katma değer sağlamaktır. Siyasetçi de bu sorumluluk ile insana fayda amaçlı hareket etmeli ve temsil sorumluluğunu unutmadan örnek davranmalı. Ana muhalefet partisi Lideri aylar önce Elektrik faturasını ödemeyecem diyerek ve şuan da kesilen elektrikleri ile gündemi meşgul ederek kendi konumuna yakışmayan ve halka faydası olmayan bir şov peşine düşmüştür. Kılıçdaroğlu basında çıkmak ve haber olmak için her türlü küçük düşürücü yolları deneyen kasaba siyasetçisi seviyesinde hareket etmektedir. Kılıçdaroğlu basını istediği şekilde kullanılabilir ve her duygu düşüncesini rahatlıkla basın vasıtasıyla paylaşabilir durumdadır onun için kendisine randevu vermeyen kurumların kapısına basın ordusu ile gitmekten vazgeçmelidir. Vatandaşın elektrik kesintisini ifade etmek için türlü yollar varken bu iki yüzlü şovun seçilmiş olması siyaset açısından üzücü. Kılıçdaroğlu elektrik kesintisi yaşayan vatandaşa yardımcı olmak istiyorsa sahip olduğu belediyeler ile faturalarını ödesin Sayın Erdoğan'a hakaretten iftiradan aldığı cezaları nasıl genel merkez hesabından Ödüyorsa vatandaşın da elektrik faturasını ödeyebilirdi burda amaç fayda değil boş şovdur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.