Ceyhan’da sosyal belediyecilik örneği…

GÜNDEM 18.04.2022 - 07:04, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1321+ kez okundu.
 

Ceyhan’da sosyal belediyecilik örneği…

Sosyal belediyeciliğin güzel örneklerini sunmaya devam eden Ceyhan Belediyesi, Ramazan ayında iyilik adımlarını büyütüyor.

 Hazırladığı yemeklerle iftar saatinde her gün ayrı bir aileye konuk olan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan ilçesinin ‘tatlı yiyen tatlı konuşan’ bir ilçe hüviyetine bürünmesi için büyük bir gayret sarf ediyor. KADINLAR ELLERİYLE HAZIRLIYOR Ceyhan Belediyesi Funda Avcı Toplum Merkezi ve Kadın Eli personelinin elleriyle hazırladığı tatlıları teravih namazı çıkışı hemşehrilerine ikram eden Başkan Hülya Erdem, uygulamanın Ramazan ayı boyunca devam edeceğini kaydetti. Kutsal Ramazan ayı boyunca yol yapım, bakım onarım ve temizlik çalışmalarını artıran, halkın huzuru için belediyenin tüm imkanlarını seferber eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, iftarda ailelerle buluşmakla kalmıyor teravih namazlarından sonra vatandaşlara tatlı ikram ediyor, hemşehrileriyle tatlı yiyor tatlı konuşuyor. RAMAZAN AYI BOYUNCA DEVAM EDECEK Ceyhanlılara her gün ikram edilen tatlının dostluğu, iyiliği, paylaşmayı çoğaltması adına sembol olmasını ümit eden Başkan Erdem, “Huzur ve bereket ayı Ramazan boyunca Ceyhan’ın tüm camilerinde teravih namazları çıkışında Ceyhanlı kadınların kendi elleriyle hazırladığı tatlıları ikram etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Sosyal belediyeciliğin güzel örneklerini sunmaya devam eden Ceyhan Belediyesi, Ramazan ayında iyilik adımlarını büyütüyor.

 Hazırladığı yemeklerle iftar saatinde her gün ayrı bir aileye konuk olan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan ilçesinin ‘tatlı yiyen tatlı konuşan’ bir ilçe hüviyetine bürünmesi için büyük bir gayret sarf ediyor.

KADINLAR ELLERİYLE HAZIRLIYOR
Ceyhan Belediyesi Funda Avcı Toplum Merkezi ve Kadın Eli personelinin elleriyle hazırladığı tatlıları teravih namazı çıkışı hemşehrilerine ikram eden Başkan Hülya Erdem, uygulamanın Ramazan ayı boyunca devam edeceğini kaydetti.
Kutsal Ramazan ayı boyunca yol yapım, bakım onarım ve temizlik çalışmalarını artıran, halkın huzuru için belediyenin tüm imkanlarını seferber eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, iftarda ailelerle buluşmakla kalmıyor teravih namazlarından sonra vatandaşlara tatlı ikram ediyor, hemşehrileriyle tatlı yiyor tatlı konuşuyor.
RAMAZAN AYI BOYUNCA DEVAM EDECEK
Ceyhanlılara her gün ikram edilen tatlının dostluğu, iyiliği, paylaşmayı çoğaltması adına sembol olmasını ümit eden Başkan Erdem, “Huzur ve bereket ayı Ramazan boyunca Ceyhan’ın tüm camilerinde teravih namazları çıkışında Ceyhanlı kadınların kendi elleriyle hazırladığı tatlıları ikram etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.