Sevenleri Tahsin Yıldırım’ı unutmadı

GÜNDEM 01.04.2022 - 06:44, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1663+ kez okundu.
 

Sevenleri Tahsin Yıldırım’ı unutmadı

Güney Eğitim Vakfı’nın kurucularından Adanalı saygın işadamı Tahsin Yıldırım ölümünün birinci yıldönümünde mezarı başında törenle anıldı.

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği “Dost Meclisi” toplantısıyla dostlarını unutmayan yardımsever işadamı Tahsin Yıldırım’ı ölüm yıldönümünde de dostları unutmadı. Yüreğir Ali Hocalı Mezarlığı’ndaki anmaya Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Ergül Halisçelik, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir, Başkan Vekili Mustafa Özke, ÇGC Genel Sekreteri Sefa Saygıdeğer ve Güney Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Kemal Filazi ile gazeteci dostları, arkadaşları ve ailesi katıldı. Anma töreninde Kuran okuyarak dualar eden Ferit Karyelioğlu, işadamı Tahsin Yıldırım’ın yaşadığı sürece hep yardımseverliğiyle ön planda olduğunu anlattı. Geçen yıl 31 Mart’ta hayatını kaybeden Tahsin Yıldırım’ın ailesi de anma törenine katılanlara teşekkür etti.
Güney Eğitim Vakfı’nın kurucularından Adanalı saygın işadamı Tahsin Yıldırım ölümünün birinci yıldönümünde mezarı başında törenle anıldı.
Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği “Dost Meclisi” toplantısıyla dostlarını unutmayan yardımsever işadamı Tahsin Yıldırım’ı ölüm yıldönümünde de dostları unutmadı.

Yüreğir Ali Hocalı Mezarlığı’ndaki anmaya Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Ergül Halisçelik, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir, Başkan Vekili Mustafa Özke, ÇGC Genel Sekreteri Sefa Saygıdeğer ve Güney Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Kemal Filazi ile gazeteci dostları, arkadaşları ve ailesi katıldı.
Anma töreninde Kuran okuyarak dualar eden Ferit Karyelioğlu, işadamı Tahsin Yıldırım’ın yaşadığı sürece hep yardımseverliğiyle ön planda olduğunu anlattı.
Geçen yıl 31 Mart’ta hayatını kaybeden Tahsin Yıldırım’ın ailesi de anma törenine katılanlara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.