Motorine Bu Gece Yarısından İtibaren…

EKONOMİ 30.03.2022 - 15:11, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2342+ kez okundu.
 

Motorine Bu Gece Yarısından İtibaren…

Motorine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 88 kuruş bir indirim daha geliyor.

Brent petrol fiyatındaki düşüş sonrasında, bu gece yarısından itibaren yapılan ve pompaya yansıyan indirimle motorin litre fiyatında 1 lira 50 kuruşluk bir düşüş gerçekleşti.   Motorin grubuna yarından itibaren geçerli olmak üzere bir indirim daha geliyor.   Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, 31 Mart 2022 gününden itibaren motorin grubunda 88 kuruş fiyat indirimi yapılması bekleniyor.
Motorine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 88 kuruş bir indirim daha geliyor.

Brent petrol fiyatındaki düşüş sonrasında, bu gece yarısından itibaren yapılan ve pompaya yansıyan indirimle motorin litre fiyatında 1 lira 50 kuruşluk bir düşüş gerçekleşti.

 

Motorin grubuna yarından itibaren geçerli olmak üzere bir indirim daha geliyor.

 

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, 31 Mart 2022 gününden itibaren motorin grubunda 88 kuruş fiyat indirimi yapılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.