Beşiktaş'ta Pjanic Bilmecesi

SPOR 28.03.2022 - 17:58, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2058+ kez okundu.
 

Beşiktaş'ta Pjanic Bilmecesi

Beşiktaş, sezon başından beri Barcelona'dan kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Bosnalı yıldız Miralem Pjanic'in takımda kalmasını istiyor. Bosnalı yıldızın maaşı transferin önünde büyük bir engel oluşturmakta.

Beşiktaş'ın, sezon başında Barcelona'dan kiralık olarak kadrosuna dahil ettği Bosnalı yıldız Miralem Pjanic'in takımdaki geleceği merak konusu olmaya devam ediyor.   Beşiktaş, Barcelona ile 2024 yılına kadar sözleşmesi olan Miralem Pjanic'i kadrosunda tutmak istiyor. Futbolcunun yüksek maaşı transferin önünde engel oluşturuyor. Miralem Pjanic'in normal maaşı şu anda kiralık anlaşması ile kazandığından çok yüksek. Barcelona teknik direktörü Xavi'nin planları arasında yer almayan futbolcu eski takımı Juventus'a geri dönmek isteğini gizlemezken, geçtiğimiz günlerde  Beşiktaş'ta kalmak istediğini söylemişti.   Galatasaray iddiaları Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın, Barcelona ile iyi ilişkilerini kullanarak Miralem Pjanic'i kadrosuna dahil etmek için girişimlerde bulunacağı iddiaları gündeme gelmişti. Beşiktaş forma ile bu sezon 22 maçta forma giyerken, 4 defa da asist yapma başarısı elde etmişti.
Beşiktaş, sezon başından beri Barcelona'dan kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Bosnalı yıldız Miralem Pjanic'in takımda kalmasını istiyor. Bosnalı yıldızın maaşı transferin önünde büyük bir engel oluşturmakta.

Beşiktaş'ın, sezon başında Barcelona'dan kiralık olarak kadrosuna dahil ettği Bosnalı yıldız Miralem Pjanic'in takımdaki geleceği merak konusu olmaya devam ediyor.

 

Beşiktaş, Barcelona ile 2024 yılına kadar sözleşmesi olan Miralem Pjanic'i kadrosunda tutmak istiyor. Futbolcunun yüksek maaşı transferin önünde engel oluşturuyor. Miralem Pjanic'in normal maaşı şu anda kiralık anlaşması ile kazandığından çok yüksek. Barcelona teknik direktörü Xavi'nin planları arasında yer almayan futbolcu eski takımı Juventus'a geri dönmek isteğini gizlemezken, geçtiğimiz günlerde  Beşiktaş'ta kalmak istediğini söylemişti.

 

Galatasaray iddiaları

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın, Barcelona ile iyi ilişkilerini kullanarak Miralem Pjanic'i kadrosuna dahil etmek için girişimlerde bulunacağı iddiaları gündeme gelmişti. Beşiktaş forma ile bu sezon 22 maçta forma giyerken, 4 defa da asist yapma başarısı elde etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.