Adana İl Jandarma Komutanlığı trafik denetimlerinde

GÜNDEM 28.03.2022 - 09:47, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1259+ kez okundu.
 

Adana İl Jandarma Komutanlığı trafik denetimlerinde

Adana İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri tarafından Jandarma sorumluluk sahasında 01-15 Mart 2022 tarihleri arasında icra edilen trafik denetimlerinde (59.095) Araç Kontrol Edilmiş, (730) araç sürücüsüne Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı düzenlenmiş ve eksiklikleri tespit edilen (167) araç trafikten men edilmiştir. Halkımızın huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak, sürücülerin kural ihlallerini önlemek ve trafik kazalarını en aza indirerek can ve mal kayıplarını asgari düzeyde tutmak maksadıyla trafik denetim faaliyetlerine aralıksız devam edilmektedir.

Adana İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri tarafından Jandarma sorumluluk sahasında 01-15 Mart 2022 tarihleri arasında icra edilen trafik denetimlerinde (59.095) Araç Kontrol Edilmiş, (730) araç sürücüsüne Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı düzenlenmiş ve eksiklikleri tespit edilen (167) araç trafikten men edilmiştir.

Halkımızın huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak, sürücülerin kural ihlallerini önlemek ve trafik kazalarını en aza indirerek can ve mal kayıplarını asgari düzeyde tutmak maksadıyla trafik denetim faaliyetlerine aralıksız devam edilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.