Dışişleri Bakanı Antony Blinken’den Flaş Açıklama

27.03.2022 - 20:42, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2113+ kez okundu.
 

Dışişleri Bakanı Antony Blinken’den Flaş Açıklama

Cumartesi günü Varşova'da yaptığı konuşmada Başkan Joe Biden, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "iktidarda kalamayacağını" söyledi.

Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Amerika'nın Rusya için rejim değişikliği stratejisi olmadığını söyledi.   Antony Blinken Pazar günü İsrail'i ziyaret esnasında yaptığı açıklamada, "Başkan, Beyaz Saray dün gece sadece Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'ya ya da başka ülkelere karşı savaş açma ya da saldırganlığa girişme yetkisine sahip olamayacağını söyledi."   REJİM DEĞİŞİKLİĞİ STRATEJİMİZ YOK "Defalarca söylediğimiz gibi, Rusya'da ya da başka bir yerde bir rejim değişikliği stratejimiz yok. "Her zaman olduğu gibi, bu durumda karar verecek olan söz konusu ülke halkıdır, Rus halkıdır."   Amerikan Başkanı Joe Biden, Cumartesi günü Polonya'nın başkenti Varşova'da yaptığı konuşmada Rusya Devet Başkanı Vladimir Putin için "Tanrı aşkına, bu adam iktidarda kalamaz."
Cumartesi günü Varşova'da yaptığı konuşmada Başkan Joe Biden, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "iktidarda kalamayacağını" söyledi.

Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Amerika'nın Rusya için rejim değişikliği stratejisi olmadığını söyledi.

 

Antony Blinken Pazar günü İsrail'i ziyaret esnasında yaptığı açıklamada, "Başkan, Beyaz Saray dün gece sadece Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'ya ya da başka ülkelere karşı savaş açma ya da saldırganlığa girişme yetkisine sahip olamayacağını söyledi."

 

REJİM DEĞİŞİKLİĞİ STRATEJİMİZ YOK

"Defalarca söylediğimiz gibi, Rusya'da ya da başka bir yerde bir rejim değişikliği stratejimiz yok. "Her zaman olduğu gibi, bu durumda karar verecek olan söz konusu ülke halkıdır, Rus halkıdır."

 

Amerikan Başkanı Joe Biden, Cumartesi günü Polonya'nın başkenti Varşova'da yaptığı konuşmada Rusya Devet Başkanı Vladimir Putin için "Tanrı aşkına, bu adam iktidarda kalamaz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.