Levent Kaya Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

GÜNDEM 08.03.2022 - 22:13, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1627+ kez okundu.
 

Levent Kaya Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Yaptığı siyasi çalışmalarla adından sıkça söz ettiren ,İyi Parti Yüreğir ilçe kurucular kurulu üyesi Levent Kaya Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Ülkemiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefler, çizdiği yol doğrultusunda uygar, çağdaş, aydın ve müreffeh bir hale gelecektir..  Bugün emeğiyle mücadele veren emekçi kadınların günü. 8 Mart vesilesiyle emekçi tüm kadınlara selamlarımı sunuyorum. Zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde Hayat pahalılığı, yoksulluk, geçim derdi git gide artıyor. Tüm bunlar ülkemize olduğu kadar emekçi kadınlara daha çok işsizlik, daha çok sömürü, daha çok şiddet olarak dönüyor Kadına yönelik ayrımcılık şiddet gibi kimsenin arzu etmediği durumların yaşanmaması için kadının toplumdaki konumu geliştirilmeli ve güçlendirilmelidir. Siyasette, ekonomide ve sosyal yaşamda güçlenmiş bir kadın her türlü şiddetten uzak kalacak ve ülkemizin geleceğine güvenle bakmasına vesile olacaktır. Kaya açıklamasının sonunda ,Başta şehit anneleri ve şehit eşleri olmak üzere tüm  tüm kadınları saygıyla selamlıyor, kadınlar gününü kutluyorum dedi
Yaptığı siyasi çalışmalarla adından sıkça söz ettiren ,İyi Parti Yüreğir ilçe kurucular kurulu üyesi Levent Kaya Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Ülkemiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefler, çizdiği yol doğrultusunda uygar, çağdaş, aydın ve müreffeh bir hale gelecektir.. 

Bugün emeğiyle mücadele veren emekçi kadınların günü. 8 Mart vesilesiyle emekçi tüm kadınlara selamlarımı sunuyorum.

Zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde Hayat pahalılığı, yoksulluk, geçim derdi git gide artıyor. Tüm bunlar ülkemize olduğu kadar emekçi kadınlara daha çok işsizlik, daha çok sömürü, daha çok şiddet olarak dönüyor

Kadına yönelik ayrımcılık şiddet gibi kimsenin arzu etmediği durumların yaşanmaması için kadının toplumdaki konumu geliştirilmeli ve güçlendirilmelidir. Siyasette, ekonomide ve sosyal yaşamda güçlenmiş bir kadın her türlü şiddetten uzak kalacak ve ülkemizin geleceğine güvenle bakmasına vesile olacaktır.

Kaya açıklamasının sonunda ,Başta şehit anneleri ve şehit eşleri olmak üzere tüm  tüm kadınları saygıyla selamlıyor, kadınlar gününü kutluyorum dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.