PTT’DEN ANMA PULU VE İLKGÜN ZARFI

GÜNDEM 01.03.2022 - 11:06, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2583+ kez okundu.
 

PTT’DEN ANMA PULU VE İLKGÜN ZARFI

PTT AŞ tarafından tıp dünyası ve Türk musikisine olan değerli katkılarından dolayı “ALAEDDİN YAVAŞCA” konulu tek değerli anma pulu ile ilkgün zarfı 01 Mart 2022 tarihinde tedavüle sunuldu. Tedavüle sunulan "Alaeddin Yavaşca" konulu 5 TL (41 x 52 mm boyutunda) bedelli anma pulu, söz konusu pula ait 9 TL bedelli ilkgün zarfı PTT iş yerlerinde, PTT’ye ait www.filateli.gov.tr web adresinde ve filateli cep uygulamasında satışa sunuldu. Filatelik ürünlerin satışı ile aynı tarihte " Beyoğlu PTT Müdürlüğü Beyoğlu/ İSTANBUL ve İstanbul Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Tiyatro Salonu Gümüşsuyu, Tak-1 Zafer Cd. 34437 Beyoğlu/İSTANBUL" adresinde "Alaeddin Yavaşca 01.03.2022 İSTANBUL" ibareli ilkgün damgası kullandırılmaya başlandı. 

PTT AŞ tarafından tıp dünyası ve Türk musikisine olan değerli katkılarından dolayı “ALAEDDİN YAVAŞCA” konulu tek değerli anma pulu ile ilkgün zarfı 01 Mart 2022 tarihinde tedavüle sunuldu.

Tedavüle sunulan "Alaeddin Yavaşca" konulu 5 TL (41 x 52 mm boyutunda) bedelli anma pulu, söz konusu pula ait 9 TL bedelli ilkgün zarfı PTT iş yerlerinde, PTT’ye ait www.filateli.gov.tr web adresinde ve filateli cep uygulamasında satışa sunuldu.

Filatelik ürünlerin satışı ile aynı tarihte " Beyoğlu PTT Müdürlüğü Beyoğlu/ İSTANBUL ve İstanbul Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Tiyatro Salonu Gümüşsuyu, Tak-1 Zafer Cd. 34437 Beyoğlu/İSTANBULadresinde "Alaeddin Yavaşca 01.03.2022 İSTANBUL" ibareli ilkgün damgası kullandırılmaya başlandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.