Ukrayna'nın Başkenti Kiev'de Sokağa Çıkma Yasağı Devam Ediyor

26.02.2022 - 21:34, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1431+ kez okundu.
 

Ukrayna'nın Başkenti Kiev'de Sokağa Çıkma Yasağı Devam Ediyor

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de sokağa çıkma yasağı pazartesi gününe kadar devam edecek.

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları devam ederken başkent Kiev'de gerilim devam ediyor.   Kiev Belediye Başkanı Vitali Klitschko tarafından yapılan açıklamada, Rus askerleri kente girişi ihtimaline karşı sokağa çıkma yasağının pazartesi gününe kadar uzatıldığını duyurdu.   Kiev halkının araç kullanmaları da yasaklanırken, "Sokağa çıkma yasağı esnasında sokakta bulunanlar sabotajcı olarak değerlendirilecektir."   Hava saldırısına dair alarmların çalınması durumunda en yakın sığınaklara geçilmesi gerektiği söylenen açıklamada, "Metrolar, sığınak olarak kullanılacak."
Ukrayna'nın başkenti Kiev'de sokağa çıkma yasağı pazartesi gününe kadar devam edecek.

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları devam ederken başkent Kiev'de gerilim devam ediyor.

 

Kiev Belediye Başkanı Vitali Klitschko tarafından yapılan açıklamada, Rus askerleri kente girişi ihtimaline karşı sokağa çıkma yasağının pazartesi gününe kadar uzatıldığını duyurdu.

 

Kiev halkının araç kullanmaları da yasaklanırken, "Sokağa çıkma yasağı esnasında sokakta bulunanlar sabotajcı olarak değerlendirilecektir."

 

Hava saldırısına dair alarmların çalınması durumunda en yakın sığınaklara geçilmesi gerektiği söylenen açıklamada, "Metrolar, sığınak olarak kullanılacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.