Trafik kazasında kardeşimi kaybettim!

GÜNDEM 29.01.2022 - 08:21, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2607+ kez okundu.
 

Trafik kazasında kardeşimi kaybettim!

Biz Yandık Başka Kimse Yanmasın! Ele Ele Önlem Alabiliriz!

Ankara İli Sincan İlçesi Ayaş Yolu Bulvarı 64. Cadde, Kazım Karabekir Cadde trafik ışıklı kavşakta 18/09/2021 tarihinde yaşanan kazada 21.09.2021 tarihinde kardeşim Mertcan Baştimur vefat etmiştir. Bu acı olay başımıza geldi ve kimsenin böyle bir acıyı yaşamasını böylesine canının yanmasını istemiyoruz. "Kime ne faydamız olur, bir daha böyle bir kaza yaşanmaması için önlem alınabilecek bir şey yapabilir miyiz?" kısmının peşindeyiz. Belirttiğimiz adreste devamlı surette ölümlü ve yaralanmalı kazalar meydana geldiğini maalesef başımıza geldikten sonra öğrendik. Başka ailelerin de evlat acısı, kardeş acısı yahut anne, baba ve eş acısı yaşamasını istemiyoruz. Yukarıda belirttiğimiz adrese; ALT GEÇİT YAHUT ÜST GEÇİT VEYA KÖPRÜLÜ KAVŞAK yapılmasını arz ve talep ediyoruz
Biz Yandık Başka Kimse Yanmasın! Ele Ele Önlem Alabiliriz!

Ankara İli Sincan İlçesi Ayaş Yolu Bulvarı 64. Cadde, Kazım Karabekir Cadde trafik ışıklı kavşakta 18/09/2021 tarihinde yaşanan kazada 21.09.2021 tarihinde kardeşim Mertcan Baştimur vefat etmiştir.

Bu acı olay başımıza geldi ve kimsenin böyle bir acıyı yaşamasını böylesine canının yanmasını istemiyoruz. "Kime ne faydamız olur, bir daha böyle bir kaza yaşanmaması için önlem alınabilecek bir şey yapabilir miyiz?" kısmının peşindeyiz. Belirttiğimiz adreste devamlı surette ölümlü ve yaralanmalı kazalar meydana geldiğini maalesef başımıza geldikten sonra öğrendik.

Başka ailelerin de evlat acısı, kardeş acısı yahut anne, baba ve eş acısı yaşamasını istemiyoruz. Yukarıda belirttiğimiz adrese; ALT GEÇİT YAHUT ÜST GEÇİT VEYA KÖPRÜLÜ KAVŞAK yapılmasını arz ve talep ediyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.