Elon Musk'tan ABD Başkanı Biden'a Sert Sözler

28.01.2022 - 18:59, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2089+ kez okundu.
 

Elon Musk'tan ABD Başkanı Biden'a Sert Sözler

Tesla'nın CEO'su Elon Musk, Amerikan Başkanı Joe Biden'ın GM ve Ford tarafından açıklanan elektrikli araç programlarını övmesinden sonra sert çıkış yaptı.

Çarşamba akşamı Amerikan Başkanı Joe Biden'ın resmi Twitter hesabında yayınlanan videoda başkan, GM'nin elektrikli araç üretimine yaptığı yatırımı iklim değişikliğine bir katkı olarak övdü.   Joe Biden ayrıca, "Geleceğin tam burada Amerika'da kurulacağını söylediğimde ciddiydim. GM ve Ford gibi şirketler, evlerinde (Amerika) her zamankinden daha fazla elektrikli araç üretiyor."   Mesaja yanıt veren Elon Musk, Amerika'da elektrikli araç imalatının Tesla tarafından yapıldığını söyleyerek, "Joe Biden insan formunda rutubetli bir kukla" diyerek çıkıştı. Ford'un elektrikli araçların en azından bir kısmı Amerika'da değil, Meksika'da üretiliyor.   Geçen yıl, United Auto Workers sendikası, Ford'un Ohio yerine Meksika'da yeni bir elektrikli model inşa etme planıyla "Amerikan işlerine kurumsal açgözlülük ve daha çok potansiyel kar koyduğunu" söyledi.
Tesla'nın CEO'su Elon Musk, Amerikan Başkanı Joe Biden'ın GM ve Ford tarafından açıklanan elektrikli araç programlarını övmesinden sonra sert çıkış yaptı.

Çarşamba akşamı Amerikan Başkanı Joe Biden'ın resmi Twitter hesabında yayınlanan videoda başkan, GM'nin elektrikli araç üretimine yaptığı yatırımı iklim değişikliğine bir katkı olarak övdü.

 

Joe Biden ayrıca, "Geleceğin tam burada Amerika'da kurulacağını söylediğimde ciddiydim. GM ve Ford gibi şirketler, evlerinde (Amerika) her zamankinden daha fazla elektrikli araç üretiyor."

 

Mesaja yanıt veren Elon Musk, Amerika'da elektrikli araç imalatının Tesla tarafından yapıldığını söyleyerek, "Joe Biden insan formunda rutubetli bir kukla" diyerek çıkıştı. Ford'un elektrikli araçların en azından bir kısmı Amerika'da değil, Meksika'da üretiliyor.

 

Geçen yıl, United Auto Workers sendikası, Ford'un Ohio yerine Meksika'da yeni bir elektrikli model inşa etme planıyla "Amerikan işlerine kurumsal açgözlülük ve daha çok potansiyel kar koyduğunu" söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.