Acun Ilıcalı: Bu Alım İçin 24 Milyon Euro Ödeyecek

SPOR 19.01.2022 - 23:15, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1771+ kez okundu.
 

Acun Ilıcalı: Bu Alım İçin 24 Milyon Euro Ödeyecek

İngiltere Championship ekibi Hull City, Acun Ilıcalı'nın kulübü satın aldığını duyurdu. 24 milyon euro ödeyecek.

6 aydır Hull City'i satın almak için girişimlerde bulanan Acun Ilıcalı'nın, Allam ailesiyle 24 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı. Satış sonrası Acun Ilıcalı, "Bugün en büyük hayallerimden birini gerçekleştirdiğim için çok mutluyum.   Hull City ile birlikte güzel bir yolculuğa başlıyoruz. Çok büyük hayallerimiz ve hedeflerimiz var. Bu güzel şehrin muhteşem taraftarlarıyla başarıya ulaşacağımıza yürekten inanıyorum."   Hull City'nin eski sahibi Ehab Allam, "Acun Ilıcalı, taraftar kitlesiyle olan ilişkiyi tekrardan inşa edecektir. Taraftarların can attığı ve hak ettiği başarıyı bu kulübe getirecek kişi odur."   Hull City, Championship'te 23 puanla 19. sırada yer alıyor. Kulüp düşme tehlikesi yaşanıyor.
İngiltere Championship ekibi Hull City, Acun Ilıcalı'nın kulübü satın aldığını duyurdu. 24 milyon euro ödeyecek.

6 aydır Hull City'i satın almak için girişimlerde bulanan Acun Ilıcalı'nın, Allam ailesiyle 24 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı. Satış sonrası Acun Ilıcalı, "Bugün en büyük hayallerimden birini gerçekleştirdiğim için çok mutluyum.

 

Hull City ile birlikte güzel bir yolculuğa başlıyoruz. Çok büyük hayallerimiz ve hedeflerimiz var. Bu güzel şehrin muhteşem taraftarlarıyla başarıya ulaşacağımıza yürekten inanıyorum."

 

Hull City'nin eski sahibi Ehab Allam, "Acun Ilıcalı, taraftar kitlesiyle olan ilişkiyi tekrardan inşa edecektir. Taraftarların can attığı ve hak ettiği başarıyı bu kulübe getirecek kişi odur."

 

Hull City, Championship'te 23 puanla 19. sırada yer alıyor. Kulüp düşme tehlikesi yaşanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.