Recai Mercimek,Kar,Kış dinlemiyor.

GÜNDEM 16.01.2022 - 09:40, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1737+ kez okundu.
 

Recai Mercimek,Kar,Kış dinlemiyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan yardımcısı ve İYİ Parti Grup Başkan vekili Recai Mercimek bu kezde Tekir yaylasının sorunlarını dinlemek için soluğu Tekir'de aldı.

Adana Büyükşehir Meclis toplantılarında Adananın sorunlarını gündeme getiren,Adana için gecesini gündüzüne katan, İYİ Parti Grup Başkanvekili Recai Mercimek Bu kez de kar yagışının etkili olduğu, aç kalan  sokak hayvanları  beslemek ve esnafın sorunların dinlemek için Tekir yaylasına giderek halkın arasına karıştı. Mercimek; "Parti kurulduğu günden bu yana hemen hemen tüm illeri ve ilçeleri dolaşan,daima halkın arasında olan Genel Başkanımız Sayın  Meral Akşener'in  izinden gidiyoruz"  O yüzden bende  Kar kış demeden vatandaşlarımızın dertlerini dinliyor sorunlarına ortak olmaya çalışıyorum. Bu pazar sabahında Tekir Yaylasında hem vatandaşlarınve esnafın sorunlarını dinlemek, hemde kar dolayısıyla aç kalan sokak hayvanlarını besleme yapmak için, ziyarette bulundum, dedi. Bizlerde Adanayerelhaber ailesi olarak,başkanın bu enerjiyi nerden bulduğunu merak ediyor, kendisine saglıklı uzun ömürler diliyoruz.  
Adana Büyükşehir Belediye Başkan yardımcısı ve İYİ Parti Grup Başkan vekili Recai Mercimek bu kezde Tekir yaylasının sorunlarını dinlemek için soluğu Tekir'de aldı.

Adana Büyükşehir Meclis toplantılarında Adananın sorunlarını gündeme getiren,Adana için gecesini gündüzüne katan, İYİ Parti Grup Başkanvekili Recai Mercimek Bu kez de kar yagışının etkili olduğu, aç kalan  sokak hayvanları  beslemek ve esnafın sorunların dinlemek için Tekir yaylasına giderek halkın arasına karıştı.

Mercimek; "Parti kurulduğu günden bu yana hemen hemen tüm illeri ve ilçeleri dolaşan,daima halkın arasında olan Genel Başkanımız Sayın  Meral Akşener'in  izinden gidiyoruz"  O yüzden bende  Kar kış demeden vatandaşlarımızın dertlerini dinliyor sorunlarına ortak olmaya çalışıyorum. Bu pazar sabahında Tekir Yaylasında hem vatandaşlarınve esnafın sorunlarını dinlemek, hemde kar dolayısıyla aç kalan sokak hayvanlarını besleme yapmak için, ziyarette bulundum, dedi.

Bizlerde Adanayerelhaber ailesi olarak,başkanın bu enerjiyi nerden bulduğunu merak ediyor, kendisine saglıklı uzun ömürler diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.