Mestalina Güzellik merkezi Ayak bakım sağlığında öncü.

10.01.2022 - 11:05, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2300+ kez okundu.
 

Mestalina Güzellik merkezi Ayak bakım sağlığında öncü.

Mestalina Güzellik merkezi Ayak bakım sağlığında öncü olduğunu birkez daha kanıtladı. AYak bakım saglıgı ve güzellik alanında hizmet vermekte olan Mestalina Güzellik merkezinin alanında Uzman estetisyen’leri Menekşe Sağır ve Yıldız Çelik hizmetlerine ara vermeden ediyor. Hijyen kuralları ve müşteri memnununiyetini ön planda tutan mestalina güzellik salonuna bu sefer ayak bakımı için gelen kişi Gazi, Cüneyt Kaya oldu. Açıklama da bulunan Ayak bakım uzmanı Yıldız Çelik; Ayagında bulunan nasır  şikayeti için merkezimize gelen Gazimizin kontrolünü yaptıktan sonra tedavisini tamamlayarak ugurladık. Bu vatan için canlarını ve kanları veren Şehit Ve Gazilerimizin her zaman yanlarındayız.  Merkezimize gelen Her Şehit yakını ve gazilerimiz başımızın tacıdır, biz onların her zaman yanlarındayız dedi.

Mestalina Güzellik merkezi Ayak bakım sağlığında öncü olduğunu birkez daha kanıtladı.

AYak bakım saglıgı ve güzellik alanında hizmet vermekte olan Mestalina Güzellik merkezinin alanında Uzman estetisyen’leri Menekşe Sağır ve Yıldız Çelik hizmetlerine ara vermeden ediyor.

Hijyen kuralları ve müşteri memnununiyetini ön planda tutan mestalina güzellik salonuna bu sefer ayak bakımı için gelen kişi Gazi, Cüneyt Kaya oldu.

Açıklama da bulunan Ayak bakım uzmanı Yıldız Çelik; Ayagında bulunan nasır  şikayeti için merkezimize gelen Gazimizin kontrolünü yaptıktan sonra tedavisini tamamlayarak ugurladık.

Bu vatan için canlarını ve kanları veren Şehit Ve Gazilerimizin her zaman yanlarındayız. 

Merkezimize gelen Her Şehit yakını ve gazilerimiz başımızın tacıdır, biz onların her zaman yanlarındayız dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.