Aikido Antrenörü Taner Dinçer açıklama yaptı.

SPOR 04.01.2022 - 21:15, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1248+ kez okundu.
 

Aikido Antrenörü Taner Dinçer açıklama yaptı.

Aikido Antrenörü Taner Dinçer "Aikido"nun bir tercümesi "Ruhun Uyum Yolu" demektir.

AİKİDO NEDİR "Aikido"nun bir tercümesi "Ruhun Uyum Yolu" olarak yapılabilir. Bugün birçok stil ruhanî yönlerini farklı seviyelerde vurgulasalar da bu ilke Aikido için hâlâ geçerlidir. Her ne kadar barış ve uyumu arayan bir savaş sanatı bir paradoks olarak görülse de; bu, Aikido'nun en temel prensiplerinden biridir. Diyen  Taner Dinçer Aikido'yla  30 yıldır uğraş vermekteyim, Aikido  japon savunma sporudur. 6 yaşından itibaren bu spora başlanılabilir, yaş ortalaması diye birşey yoktur. Her yaşta insan bu sporu yapabilir, Aikido' da Ayak kullanılmaz.Bu sporda el ve ayak uyumu vardır.Yaş sınırı olmamasının sebebi budur. Özellikle çocuklarda; Dikkat dağınıklığı , Özgüven eksikliği , Hiperaktif ve Agresifse Ve  Öfke kontrolü zayıf ise Aikido önerilir. Aikido çocuklara sakin olmayı öğretir.  Aikido pozitif bir dünyaya bakışı öğretir.  Aikido çocuğa okulda yardımcı olur. Bilgilerin daha kolay abzorbe olmasını, daha açık ve net biçimde düşünmeyi sağlar. Çalışma hayatında  günümüz bilgisayat başında yada ofis içerinde  hep oturmakla geçtiği  için Hem spor yapmak  hemde kendinizi savunabilmeniz için sizleri Aikido yapmaya  davet ediyoruz ,dedi. 5.Dan 3.Kademe Antrenör Taner Dinçer yönetiminde aikido kursları devam etmektedir.  Aikidoya başlamak isteyenler; yeni başlayanlar için aikido kursları, çocuklar için aikido dersleri, bayanlar için aikido kurs kayıtları için iletişim bölümümüzden bize ulaşabilirler.
Aikido Antrenörü Taner Dinçer "Aikido"nun bir tercümesi "Ruhun Uyum Yolu" demektir.

AİKİDO NEDİR
"Aikido"nun bir tercümesi "Ruhun Uyum Yolu" olarak yapılabilir. Bugün birçok stil ruhanî yönlerini farklı seviyelerde vurgulasalar da bu ilke Aikido için hâlâ geçerlidir. Her ne kadar barış ve uyumu arayan bir savaş sanatı bir paradoks olarak görülse de; bu, Aikido'nun en temel prensiplerinden biridir. Diyen  Taner Dinçer


Aikido'yla  30 yıldır uğraş vermekteyim, Aikido  japon savunma sporudur. 6 yaşından itibaren bu spora başlanılabilir, yaş ortalaması diye birşey yoktur. Her yaşta insan bu sporu yapabilir, Aikido' da Ayak kullanılmaz.Bu sporda el ve ayak uyumu vardır.Yaş sınırı olmamasının sebebi budur.

Özellikle çocuklarda;
Dikkat dağınıklığı , Özgüven eksikliği , Hiperaktif ve Agresifse Ve  Öfke kontrolü zayıf ise Aikido önerilir. Aikido çocuklara sakin olmayı öğretir. 
Aikido pozitif bir dünyaya bakışı öğretir. 
Aikido çocuğa okulda yardımcı olur. Bilgilerin daha kolay abzorbe olmasını, daha açık ve net biçimde düşünmeyi sağlar.

Çalışma hayatında  günümüz bilgisayat başında yada ofis içerinde  hep oturmakla geçtiği  için Hem spor yapmak  hemde kendinizi savunabilmeniz için sizleri Aikido yapmaya  davet ediyoruz ,dedi.

5.Dan 3.Kademe Antrenör Taner Dinçer yönetiminde aikido kursları devam etmektedir.
 Aikidoya başlamak isteyenler; yeni başlayanlar için aikido kursları, çocuklar için aikido dersleri, bayanlar için aikido kurs kayıtları için iletişim bölümümüzden bize ulaşabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.