Adana Devecileri; Yeni umutlarla, güzel dileklerle yeni bir yıla Merhaba

GÜNDEM 31.12.2021 - 00:15, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1858+ kez okundu.
 

Adana Devecileri; Yeni umutlarla, güzel dileklerle yeni bir yıla Merhaba

Adana Devecilerinden Yeni Yıl Mesajı Adana Devecileri Onursal Başkanı Cumali İNCESOY ve Dernek Başkanı Faruk İNCESOY, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Salgın nedeniyle yaşanan zorluklara rağmen Deveciler için birbirinden önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Adana Devecileri Onursal Başkanı Cumali İNCESOY, “2022 yılında da çalışmalara aynı şekilde devam edeceklerini söyledi.” Adana Devecileri Dernek Başkanı Faruk İNCESOY, “Sevinçleriyle, hüzünleriyle tüm dünyamız için zorlu bir yıl olan, bu yüzden geri dönüp baktığımızda belki de buruk anılarla hatırlayacağımız 2021'i geride bıraktık. Her yıl yeni umutlar, yeni başlangıçlar demektir. Yeni umutlarla, güzel dileklerle yeni bir yıla "Merhaba" diyoruz. Pandemi sürecinin yaşatmış olduğu zorlu yılda Üyelerimizin ve gençlerimizin her an yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Adana Devecileri olarak geleceğe taşıyacak projelerimizle, kentimize değer katmayı sürdüreceğiz. Bunu hep birlikte birliğimiz, beraberliğimiz ve sevgimizle gerçekleştireceğiz. 2022 yılının hepimize, hanelerimize, şehrimize ve ülkemize sağlık, esenlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, yeni yılınızı kutluyoruz.’’  dedi

Adana Devecilerinden Yeni Yıl Mesajı Adana Devecileri Onursal Başkanı Cumali İNCESOY ve Dernek Başkanı Faruk İNCESOY, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Salgın nedeniyle yaşanan zorluklara rağmen Deveciler için birbirinden önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Adana Devecileri Onursal Başkanı Cumali İNCESOY, “2022 yılında da çalışmalara aynı şekilde devam edeceklerini söyledi.”

Adana Devecileri Dernek Başkanı Faruk İNCESOY, “Sevinçleriyle, hüzünleriyle tüm dünyamız için zorlu bir yıl olan, bu yüzden geri dönüp baktığımızda belki de buruk anılarla hatırlayacağımız 2021'i geride bıraktık. Her yıl yeni umutlar, yeni başlangıçlar demektir. Yeni umutlarla, güzel dileklerle yeni bir yıla "Merhaba" diyoruz. Pandemi sürecinin yaşatmış olduğu zorlu yılda Üyelerimizin ve gençlerimizin her an yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.

Adana Devecileri olarak geleceğe taşıyacak projelerimizle, kentimize değer katmayı sürdüreceğiz. Bunu hep birlikte birliğimiz, beraberliğimiz ve sevgimizle gerçekleştireceğiz. 2022 yılının hepimize, hanelerimize, şehrimize ve ülkemize sağlık, esenlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, yeni yılınızı kutluyoruz.’’  dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.