Özel Ege Şehir Hastanesi İşçileri Patron Temsilcileri İle Görüştü

GÜNDEM 26.12.2021 - 09:05, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2037+ kez okundu.
 

Özel Ege Şehir Hastanesi İşçileri Patron Temsilcileri İle Görüştü

Patronların Ensesindeyiz Dayanışma Ağı’na toplantıyı değerlendiren işçiler haklarını almak adına önemli bir yol kat ettiler.

Geçtiğimiz günlerde İzmir Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde bir toplantı düzenleyen işçiler taleplerini ortaya koymuştu. Özel Ege Şehir Hastanesi yöneticileri ise işçilere ulaştı ve bir toplantı talebinde bulundu. Dün Hastane’de gerçekleşen toplantıya Özel Ege Şehir Hastanesi İşçilerinin kendi arasında belirlediği bir komite ile Özel Ege Şehir Hastanesi yönetim kurulu başkanı, Hastane avukatı, muhasebecisi ile hukuk danışmanı katıldı. Yaklaşık 1 saat süren toplantıda işçiler alacaklarının en geç 15 Ocak’a kadar, işletilecek faiz ile birlikte ve taksitlere bölünmeksizin ödenmesini talep etti. İşçiler bu ödemenin önümüzdeki haftaiçi bir arabuluculuk tutanağı ile karar altına alınmasını istediklerini belirtti. Hastane patronlarının vekilleri ve temsilcileri ise ücret ve tazminat ödemelerinin derhal yapılmasına dair talebi değerlendireceklerini, pazartesi günü işçilere bir geri dönüş yapacaklarını ifade etti. Patronların Ensesindeyiz Dayanışma Ağı’na toplantıyı değerlendiren işçiler haklarını almak adına önemli bir yol kat ettiklerini, patronların işçilerin örgütlü gücünden dolayı panik halinde olduğunu bildiklerini, önlerinde bir eylem takvimi bulunduğunu ve haklarının verilmemesi durumunda mücadeleyi büyüterek devam ettireceklerini belirtti.
Patronların Ensesindeyiz Dayanışma Ağı’na toplantıyı değerlendiren işçiler haklarını almak adına önemli bir yol kat ettiler.

Geçtiğimiz günlerde İzmir Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde bir toplantı düzenleyen işçiler taleplerini ortaya koymuştu. Özel Ege Şehir Hastanesi yöneticileri ise işçilere ulaştı ve bir toplantı talebinde bulundu.

Dün Hastane’de gerçekleşen toplantıya Özel Ege Şehir Hastanesi İşçilerinin kendi arasında belirlediği bir komite ile Özel Ege Şehir Hastanesi yönetim kurulu başkanı, Hastane avukatı, muhasebecisi ile hukuk danışmanı katıldı.

Yaklaşık 1 saat süren toplantıda işçiler alacaklarının en geç 15 Ocak’a kadar, işletilecek faiz ile birlikte ve taksitlere bölünmeksizin ödenmesini talep etti. İşçiler bu ödemenin önümüzdeki haftaiçi bir arabuluculuk tutanağı ile karar altına alınmasını istediklerini belirtti.

Hastane patronlarının vekilleri ve temsilcileri ise ücret ve tazminat ödemelerinin derhal yapılmasına dair talebi değerlendireceklerini, pazartesi günü işçilere bir geri dönüş yapacaklarını ifade etti.

Patronların Ensesindeyiz Dayanışma Ağı’na toplantıyı değerlendiren işçiler haklarını almak adına önemli bir yol kat ettiklerini, patronların işçilerin örgütlü gücünden dolayı panik halinde olduğunu bildiklerini, önlerinde bir eylem takvimi bulunduğunu ve haklarının verilmemesi durumunda mücadeleyi büyüterek devam ettireceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.